By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Dextools passie voor techniek

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniek. Filtertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.  Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken. 
Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn. Zie onderstaande onze afdelingen.  Voor vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

DEXTOOLS EEN BEDRIJF MET IMPACT

Nieuwsberichten

Be inspired. Get ahead of trends.

LATEST PRODUCTS

Zakkenleegmachine

Perfecte en op maat gemaakte zakkenleegmachine voor individuele taken. De zakkenledigingsinstallaties openen en legen alle zakken en zakmaterialen met een ledigingscapaciteit tot 1.200 zakken per uur. Functie en bedieningsproces worden individueel ontworpen op basis van uw vereisten. De zakkenleegmachine zorgt voor het continu veilig, stofvrij en hygiënisch leegstorten van zakken met een restwaarde tussen 0,01% en 0,1% voor goedlopende producten en tot maximaal 0,5% voor slechtlopende producten. Het systeem kan direct een bulkwagen of Big-Bags vullen of aangesloten worden op een pneumatisch of mechanisch transportsysteem.

Zakkenstortkabinet

De Dextools zakkenstortkabinet bestaat uit een rooster met een steun gemonteerd op de voorzijde. Het rooster is gemonteerd op een trechter die wordt ondersteund door vier poten. Een gefabriceerde afdekkap met beschermdeur gemonteerd op de voorzijde bedekt de hopper en de grille. De Dextools zakkenstort is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en wordt geleverd met of zonder geïntegreerde filterreinigings unit. In de versie met geïntegreerd stoffilter worden de filterelementen pneumatisch met perslucht gereinigd.

Zakkencompactor

De zakkencompacter voor lege zakken bestaat uit een trog van zacht staal of RVS 304/316 met een geschikte oppervlaktefinish. De trog met zijn U – profiel is over de lengte in twee gedeelten gesplitst om de liner – bestaande uit SINT – indien noodzakelijk eenvoudig te kunnen vervangen. De zakkencompacter is uitgerust met een rechtstreekse aandrijving. Bij de aandrijfzijde is de compacter uitgerust met een eindplaat bevestigd op de eindflens van de trog voor de montage van het eindlager compleet met de geflensde askoppeling voor de schroef van de zakcompacter. Het andere einde van de trog is voorzien van een conisch verlopende buis die ervoor zorgt dat de kapotte zakken verder schuiven. Aan het einde van deze stalen pijp bevindt zich een polyethyleen buisstuk, waaraan een polyethyleenbuis voor het afval kan worden aangesloten

Big bag losstation

Dextools heeft de geschikte big bag lossstation oplossing voor uw bedrijf. Aanvoer en levering van grondstoffen vindt steeds vaker plaats in big bag, ook wel FIBC genoemd. Vele klanten maken gebruik van deze wijze van product ontvangst en benodigde een slim ontworpen systeem waarmee grondstoffen direct vanuit de big bag kunnen worden ingenomen voor probleemloos transport van solids naar de productie-unit.

Een Big Bag lossstation wordt wereldwijd gebruikt. Onze speciale technologie garandeert volledige lediging in 1-3 minuten per Big Bag. Handmatige ondersteuning is niet vereist met onze apparatuur voor het behandelen van bulkzakken. Uitvoering mobiel of stationair. Robuuste en automatische bediening onderscheidt onze technologie.

Klontenbreker

De klontenbreker maakt een veilige en goede doorstroom mogelijk van bulkmaterialen die compacterend zijn of kunnen agglomeren en klonten vormen tijdens de productie en/of opslag. Het design is er specifiek op gericht om deze klonten te verkleinen. Zelfs het afvoeren van hardere materialen met een middelhoog product kolom is mogelijk, maar het material moet wel zacht genoeg zijn om te worden gebroken.

De klontenbreker wordt gevoed met vaste agglomeraten welke na het breken en verkleinen naar de uitlaat wordt gedirrigeerd voor verdere verwerking in het proces. De klontenbreker is de ideale oplossing voor het breken van materialen ongeveer de grootte van een sneeuwbal. Het is specifiek geschikt voor hygroscopische materialen, en materialen die compacteren onder druk zoals, suiker, zout, silicaten, chemicalien, diervoeder additieven en levensmiddelen in het algemeen. De klontenbreker kan o.a. worden gemonteerd in applicaties voor het laden en uitstromen via leidingen, voor het legen of vullen van big bags, trechters en schroef transporteurs. Zo past de klontenbreker bijvoorbeeld standaard onder de uitloop van de Dextools big bag losstation.

Vacuüm transportsystemen

Vacuüm transportsystemen gebruiken krachtige vacuümpompen (tot 99% vacuüm) voor het transporteren van materialen uit een toevoertrechter of silo naar een opvangtank of vacuümtrechter, waarbij de lucht en het product gescheiden worden door een filter.

Vacuümtransport systemen zijn met name geschikt voor het transporteren van materialen met een hoge capaciteit over korte tot middelgrote afstanden, van meerdere bronnen naar een of meer bestemmingen. De lage snelheden en het vacuüm maken het systeem ideaal voor voedsel-, zuivel- en farmaceutische toepassingen met brokkelige of kwetsbare agglomeraten.

Conveyors

Conveyors of ook wel schroeftransportband genoemd is de hulpmachine die nodig is voor de verwerking van machines, poeder of korrelige grondstoffen kunnen direct worden vervoerd naar de hopper. Het is een speciale apparatuur voor het aanpassen van mixer. Het deel van de machine dat het materiaal raakt is gemaakt van roestvrij staal is geselecteerd, zodat het transportproces volledig vrij is van vervuiling, geen vreemde stoffen binnenbrengt, het productieproces volledig kan sluiten.

Conveyors worden gebruikt voor het mengen, transporteren en transporteren van poeder, granulaat of klein blok in de industriële, farmaceutische, voedsel-en milieubescherming industrieën, en de materiaalstroom kan worden gecontroleerd door het aanpassen van de roterende snelheid. Schroef voer machine kan worden aangepast aan de eisen van gebruikers met verschillende diameters, lengtes en neigingen. En kan worden gekoppeld aan de installatie van snelheid regulerende motor, om continu aan te passen van de snelheid, om het doel van kwantitatieve voeding te bereiken.

Multihead weighers

Multihead weighers zijn snelle, nauwkeurige en betrouwbare weegmachines die worden gebruikt bij het verpakken van zowel food als non-food producten.

Toonaangevende multihead weighers voor uw voedselproductielijn. Krijg toegang tot onverslaanbare snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie bij het wegen met meerdere koppen, met behoud van het hoogste niveau van kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies uit het breedst beschikbare assortiment weegoplossingen voor uw toepassing. Creëer complete lijnoplossingen met zowel stroomopwaartse als stroomafwaartse apparatuur, inclusief invoersystemen, verpakkingsmachines en kwaliteitscontroleapparatuur.

Verpakkingsmachines

Verpakkingsmachines zijn ontworpen om goederen in zakken te verpakken. Wij leveren ook toebehoren, dit zoals mixer, fillers en checkweighers. Zie hier het complete pakket.

Verpakkingsmachines voor het verpakken van stoffige en vloeibare producten in wateroplosbare folie. Geschikt voor producten zoals waspoeders en gels, gels voor afwasmachines, landbouwchemicaliën, enz.

De verticale verpakkingsmachines met geïntegreerde pers drukt de goederen voordat ze worden verpakt. Geschikt voor producten zoals stro, hooi, houtkrullen en zaagsel, polypropyleen stapel (betonvezels), etc. De optionele kanteling van de buis maakt een behoedzame verpakking van goederen mogelijk. Geschikt voor kwetsbare producten (kruimeldeeg, koekjes enz.) En zware producten (groenten, aardappelen, uien enz.).

Door het ontwerp van de machine is reiniging eenvoudig. De machines zijn ontworpen voor diepvriezers, zuivelfabrieken etc. De machines zijn geschikt voor het verpakken van vloeistoffen, vleeswaren, zuivelproducten etc.

Blisterinspectie

Een blisterinspectie systeem voor het detecteren van kleur, ondermenging, grootte, positie, fragmenten en overvulling van verschillende testobjecten in de farmaceutische industrie. Het is de ideale oplossing voor standaard inspectietaken op productielijnen en kan ook worden opgewaardeerd voor speciale toepassingen. De instelbare verlichting en uitgekiende software bieden veel meer dan andere standaard inspectiesystemen.

Het gebruik van het QNX ® real-time besturingssysteem zorgt voor de snelste signaalverwerking en hoge betrouwbaarheid. De veiligheid wordt verhoogd door volledige naleving van 21 CFR Part 11 – alle formaatversies worden afzonderlijk opgeslagen. Het beeldgeheugen werkt met 10 beelden, op basis waarvan automatisch een individuele systeemsuggestie voor parameterlimieten wordt gegenereerd. Dit biedt een hogere veiligheid en eenvoudigere bediening in vergelijking met standaardlimieten die door de gebruiker kunnen worden aangepast.

filtersyteem

Stofafzuiging systemen en -oplossingen

We bieden verschillende stofafzuiging systemen en -oplossingen. Stof efficiënt en effectief opvangen is waar we goed in zijn. Onze systemen omvatten alles, van kleine stofzakfilters en -banken tot grotere stofcabines en cyclonen.

Onze stofafzuiging technologie verhoogt de winst door betrouwbare, energiezuinige en productiegerichte systemen. Ons uitgebreide assortiment industriële stofafzuigers en stofafscheiders, inclusief afzuigers op het gereedschap en filtersystemen, bieden oplossingen voor tal van uitdagingen op het gebied van industriële stofbeheersing. Veiligheid staat ook voorop bij het ontwerpen, installeren en onderhouden van industriële stofafzuiging systemen en we houden ons altijd aan de HSE- en COSHH-voorschriften, zodat de werknemer wordt beschermd.

Centrifugaal ventilator

Bij een centrifugaalventilator komt de lucht axiaal binnen in de waaier en wordt radiaal in de behuizing afgevoerd. Bij enkelaanzuigende centrifugaal ventilatoren word de lucht aan één zijde aangezogen bij dubbelaanzuigende centrifugaal ventilatoren aan beide zijde.

Ten opzichte van een axiale ventilator heeft de ventilator een lagere luchtcapaciteit, maar kan een veel hogere druk opbouwen. Ook heeft een centrifugaal ventilator een lager geluidsniveau. Hierom is een centrifugaal ventilator dus veel sterker en goed in te zetten voor het ventileren van o.a. kantoren, scholen, werkplaatsen, horeca en industrie. De ventilatoren zijn verkrijgbaar in verschillende typen en uitvoeringen.

Vonkenafscheiders

Vonkenafscheiders zijn aan hun inlaat uitgerust met een passieve rotor, die de stromende lucht en het afgezogen stof laat draaien. De ronddraaiende vonken worden in het bezinkingsgedeelte van de afscheider gecentrifugeerd en uit de hulpverzamelleiding naar de afscheidingstank geleid. De aangezogen lucht, vrij van vonken, gaat door de uitlaatflens naar het filterapparaat.

Vonkenafscheiders dienen zowel voor het afscheiden van vonken als als afscheiders van grovere deeltjes uit de afgezogen lucht. De functie van de afscheider verkleint de kans op verbranding van het filtersysteem en draagt ​​bij aan het verlengen van de levensduur van het filtermedium van de aangesloten filterinrichting. Bij een hoog ontstekingsrisico worden meestal vonkafscheiders op het filtersysteem gemonteerd in combinatie met een automatisch blussysteem om de scheidingstekens goed te laten functioneren.

Leidingwerk

Wij hebben voor u een online database met STEP modellen gelaste leidingwerk opgesteld. Toegang tot onze database is via de prijslijst van buisdelen, die u HIER kunt vinden of door op onderstaande knop te klikken.

Nu zijn er meer dan 6500 STEP-bestanden beschikbaar om te downloaden. Geen registratie vereist, alles wordt intuïtief afgehandeld. Om door de prijslijst te navigeren, klikt u op de afbeeldingen en om terug te keren naar het menu, gebruikt u het icoon van het huis in de kop van het document. We hopen dat onze database het werk gemakkelijker maakt met tijdrovende modellering van pijpleidingen.

Schroeftransporteurs

Wanneer u op zoek bent naar een manier om uw bulkmateriaal te transporteren, vindt u bij Dextools talloze mogelijkheden. Onze schroeftransporteurs zijn open systemen die desgewenst afsluitbaar zijn met een scharnierend deksel. Deze ontwikkelen wij in diverse soorten en maten, aansluitend bij uw wensen. Het grote voordeel van de trogschroeven is dat ze eenvoudig te reinigen zijn, een kritische factor in processen met veel productwisselingen.

Wij hebben ook andere typen schroeftransporteurs; onze kokerschroeven zijn gesloten systemen die ingezet worden in tal van branches. Onder andere de fabrikanten die werken in de voedingsindustrie, farmacie, chemie en kunststofproductie hebben veel baat bij onze schroeftransporteurs. Kokerschroeven zijn onder een hoek van 90 graden opstelbaar en maken zo verticaal transport mogelijk.

Filterkooi

De filterkooi is het raamwerk dat werd gebruikt voor de ondersteuning van de filterzak in de stofafscheider, het is ook bekend als botkooi of skelet. Filterkooi volgens verschillende diametergrootte, meestal verdeeld in acht wortel, 10, 12, 14, 16 wortel verticale versterking , algemene controle in 8 meter minder dan, kan ook worden aangepast productie volgens gebruik in het veld. Filterkooi worden behandeld met een conserveermiddel, kan worden behandeld door galvaniseren, spuiten of schilderen volgens verschillende eisen.

De constructie van het filterkooi is bestand tegen het effect van drukverlies van het filtermedium tot – 5000 Pa. Filterframes zijn ontworpen voor horizontale en verticale installatie in de filtereenheid. Het filterkooi is uitgerust met een venturi-nozzle, wat de efficiëntie van het regeneratiesysteem verhoogt.

Filterkooi

Filterzakken & filterpatronen

Dextools uw betrouwbare partner inzake filterslangen, filterzakken, filterpatronen, filterpersdoeken en filtertoebehoren. Zie onderstaande een overzicht met de mogelijkheden.

Zakkenfilters worden gebruikt als toevoer- en afvoerluchtfilters, als voorfilter voor zweefstof- of compactfilters in alle airconditioning en ventilatiesystemen. Ze worden vervaardigd uit synthetisch- of glasvezelvliezen met hoge stofopslagcapaciteit.

Wij maken onze filterslangen met behulp van de nieuwste, computerondersteunde confectietechnologie, precies passend voor alle soorten ontstoffingssystemen (pulse-jet, spoellucht- of tril- / klopsystemen).

Door de keuze van hoogwaardige technische weefsels en naaldvilten met verschillende oppervlaktecoatings en speciale behandelingen hebben onze filterslangen een lange standtijd met optimaal filtratievermogen bij laag drukverlies en een zeer goede regenereerbaarheid.

Filterpatronen worden geproduceerd uit geselecteerde plisseerbare spinvliezen, naaldvilten en metaalweefsels en zijn voor alle installatietypen en toepassingen leverbaar.

Afzuigbanken

De afzuigbanken zijn ontworpen om verontreinigende stoffen direct bij de oorsprong op te vangen en het contact met de luchtwegen van de operator zoveel mogelijk te beperken.

De afzuigbanken zijn de ideale technische oplossing voor alle bedrijven die in hun productiecyclus lassen, polijsten, schuren, polijsten en slijpen uitvoeren. Ze worden ook aanbevolen voor aspiratie tijdens handoppervlakbehandelingen zoals polijsten en afwerken. De zuigplaat van de afzuigbanken met sleuven vangt de dampen op, het zwaardere stof nestelt zich in de opvanglade en het lichtere in het filtersysteem.

De zij- en voorwanden bevatten de dampen en het stof om de afzuiging te vergemakkelijken en verspreiding in het milieu te voorkomen. Bij sommige modellen zijn ventilator- en filtersystemen ingebouwd in de structuur van de bank, zodat deze onafhankelijk en gemakkelijk verplaatsbaar is.

Als alternatief kunnen de afzuigbanken via een pijpleiding worden aangesloten op een stofafzuigsysteem. Dextools biedt verschillende soorten standaard of op maat gemaakte banken om aan de wensen van de klant te voldoen, in gegalvaniseerde of geverfde versies.

Afzuigarmen

De afzuigarmen kunnen op elk punt en in elke richting in de ruimte worden gestabiliseerd en staat bekend als een betrouwbaar, efficiënt en gebruiksvriendelijk product. Deze zuigarmen vangen de verontreinigende stoffen in de uitlaatbron op voordat ze worden verspreid in de werkruimte en zijn daarom de beste oplossing voor een werkomgeving zonder luchtverontreiniging.

De zuigarm is bedoeld voor het afzuigen van lasrook, stof van polijst- en slijpprocessen, geuren, dampen, gassen en diverse werkplekken. De afzuigarmen van Dexto0ls Nederland zijn van een hoge kwaliteit en zijn geschikt voor het afzuigen van diverse stoffen en dampen, zoals oplosmiddelen en fijnstof. De afzuigarmen onderscheiden zich in hun flexibiliteit en zijn daardoor altijd perfect te positioneren in de meest complexe toepassingen. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om de afzuigarm toe te passen.

Beladingsbalg

Een beladingsbalg is uitermate geschikt voor het efficiënt verladen van droge, stoffige bulkgoederen in gesloten vrachtwagens. De balg is voorzien van interne conussen om de materiaalstroom onder controle te houden en aan de buitenzijde een dubbelwandige balg om het stof te kunnen verwijderen.  Onderaan de balg is een speciale conus voorzien van polymeer gecoate SINT samenstelling met een speciale afdichting voor vrachtwagens.

Dit systeem bespaart kosten, omdat er geen luchtafvoerleidingen zijn om filters of andere randapparatuur te scheiden en het afgescheiden stof direct teruggaat naar de productstroom. De BKF is extreem robuust en werkt ook onder extreme omstandigheden (bijv. buitentemperaturen tot -40 °C) probleemloos.

De beladingsbalg wordt individueel aangepast voor elke toepassing. Er wordt rekening gehouden met verschillende parameters: het getransporteerde product, het gewenste laadvermogen, de laadhoogte en speciale wensen van de klant.

DE MOGELIJKMAKERS

Elke dag zetten wij alles op alles om uw uitdagingen te realiseren. Met professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties. Met het beste materiaal. Met opgestroopte mouwen en een glimlach staan wij klaar. Voor u, voor iedereen die keihard werkt om Nederland slimmer en duurzamer te maken. Wij zijn trots op wat er al is bereikt en op wat wij samen nog gaan ondernemen. Dát is waar Dextools zich sterk voor maakt… aan de slag!

ONZE KERNWAARDEN

Waar staan we voor? Hoe zien anderen ons? Dragen we als bedrijf uit wat we willen uitdragen? Die zoektocht leverde drie kernwaarden op: betrouwbaar, verbindend en toonaangevend. Samen maken we – vanuit onze kernwaarden – de toekomst mogelijk. Dát is wat Dextools definieert. Wij zijn Mogelijkmakers. Dat zijn we voor iedereen die successen wil vieren en Nederland mooier, slimmer en duurzamer wil maken.

EEN VAK MET HOOFDLETTERS

Techniek is een VAK met hoofdletters. Dextools maakt het mogelijk dat de professionals die dag in dag uit bouwen aan onze toekomst die efficiënt en goed geïnformeerd doen. Met de medewerkers die er voor u zijn. Met een breed assortiment en met diensten die u elke dag verder helpen. Wij helpen u verder van beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters tot mobile stofafzuiging systemen. Zie onderstaande de tagcloud van Dextools voor meer mogelijkheden.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

Tagcloud Dextools nederland

Beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, filtersystemen, filterunit, zakkenfilters, vacuümsystemen, ontstoffen, silo top filter, stofafscheiders, filtertechnologie, spotfilters, stofafzuiging, industriele stofafzuiging, afzuiginstallatie, filterpatronen, stofvrije werkplek, afzuigarmen, afzuigbanken, stoffilter installaties, filterinspecties, filteronderdelen, stoffilter onderdelen, industriële stofzuigers, stoffilter installaties, stoffilter inspecties verpakkingsmachines, ventilatoren, leidingen, draaisluizen, afsluiters en nog veel meer is er mogelijk bij Dextools.

has been added to the cart. View Cart