By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Doseersluizen voor gecontroleerd lossen en vullen

Doseersluizen zijn de ideale oplossing voor het gecontroleerd lossen en vullen van poeders of granulaten vanuit silo’s, hoppers, pneumatische transportbandsystemen, filterbehuizingen of cyclonen. Ook toepasbaar als doseerorgaan onder schroeftransporteurs. Dextools heeft veel ervaring in het toepassen van industriële componenten in de stortgoedtechniek. Onze componenten voor de verwerking van droge, vaste stoffen zijn in procesinstallaties over de hele wereld te vinden.

De roterende doorvalsluizen met vierkante of met ronde inlaat bestaan uit een buisvormige gietijzeren of roestvaststalen behuizing, een horizontaal gemonteerde rotor met een aantal compartimenten met V-vormige dwarsdoorsnede, een aandrijfeenheid en een behuizingsdeksel tegenover de aandrijfzijde. Dextools doseersluizen hebben de volgende voordelen: Compatibel met andere apparatuur, robuust, compact ontwerp en bieden gemakkelijke toegang tot alle interne mechanische onderdelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dextools uw specialist in doseersluizen

Door toepassing van sneldemontabele uitvoeringen is eenvoudige inspectie, reinigingen en onderhoud mogelijk zonder de draaisluizen te demonteren uit de productielijn, wat een hoge efficiëntie van het productie proces oplevert.

Naast een uitgebreid aanbod aan standaard uitvoeringen leveren we doseersluizen die kunnen voldoen aan de zware normen die gelden in de chemische, voedingsmiddelen of farmaceutische industrie zoals ATEX zone 20, drukstootvast tot 10 bar en of vlam doorslagzeker, USDA en FDA.

doseersluizen
doseersluizen

Doseersluizen voor verschillende industrieën

Onze doseersluizen en wisselkleppen hebben een uitstekende reputatie voor het verwerken van vele soorten droge stoffen en granulaten, zoals suiker, cacao, zetmeel, meel, chemische ingrediënten, calciumoxide, porseleinaarde, vliegas en houtkorrels. De standaard doseersluizen kunnen indien gewenst opgewaardeerd worden voor het verwerken van specifieke producten.

Dextools, passie voor techniek

Ons breed pakket aan proces techniek en filter techniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen. Bekijken hieronder de afdelingen van Dextools. Als er vragen zijn kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

LATEST PRODUCTS

has been added to the cart. View Cart