Dextools, Uw specialist in filtertechniek

Dextools filtertechniek uw partner in industriële lucht- & stoffiltratie en filterzakken. Samenwerken met ons betekent ook kiezen voor ervaring, kwaliteit en service. Wij zijn specialist in verschillende technieken en werken uitsluitend met ervaren eigen personeel, met bezit over praktische kennis en meedenkend vermogen. 
De nauwkeurige filtertechniek van dextools zorgt ervoor dat ongewenste voorwerpen en materialen tijdig gedetecteerd worden, zodat het geen invloed heeft op uw productieproces. Met deze professionele proces- en filtertechniek zorgt u voor een smetteloos resultaat tijdens het doseren, mengen, sorteren of verpakken. In verschillende sectoren en industrieën is het van belang dat u een zuiver product levert. Van het bewerken van de grondstoffen tot aan het verpakken van de producten, tijdens het gehele productieproces is het mogelijk dat er ongewenste voorwerpen bij uw producten terechtkomen. Dankzij onze filtertechniek is dat verleden tijd. Met onze ontstoffing technologie of procestechniek met metaaldetectoren zorgt u ervoor dat er niets bij uw producten komt, wat daar niet thuishoort.

luchtfiltratie SYSTEMEN

Bij de keuze van het juiste filter draait het om gezondheid, leefklimaat, kosten en energieverbruik. Schone lucht vormt een belangrijke factor in ons dagelijks leven. Zowel voor de persoonlijke gezondheid, als voor vele productie proce bij de keuze van het juiste filter draait het om gezondheid, leefklimaat, kosten en energieverbruik. Schone lucht vormt een belangrijke factor in ons dagelijks leven. Zowel voor de persoonlijke gezondheid, als voor vele productie processen. De innovatieve luchtfiltratie systemen van dextools filtration zijn toepasbaar in vele sectoren, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelen industrie, farmaceutische industrie, in luchtbehandelingsinstallaties voor ziekenhuizen, laboratoria, werkplaatsen, kantoorgebouwen en hightech industrie enz.
 
LUCHTFILTRATIE
filterzakken

filterzakken

Dextools filterzakken zijn door hun hoge capaciteit in vuilabsorptie ideaal voor afscheiding van grotere partikel concentraties. Vooral in het geval van geladen filtratie van verscheidene vloeistoffen is dit filtertype zeer succesvol. De filterzakken zijn gemaakt van naaldvilt alsook van weefsels met in totaal 17 verschillende poreusheden. Alle standaard maten kunnen worden toegepast in bestaande filterinstallaties. Voor de afdichting zijn drie verschillende ringmaterialen alsook een synthetisch kraag met handvaten. Op verzoek kunnen de zakken ook gemaakt worden in een dubbellaag uitvoering, voor een trapsgewijze filtratie.

Stoffilters van Infastaub

Infastaub is meer dan 50 jaar een van de toonaangevende leveranciers van ontstoffen oplossingen voor de industrie en de fabrikanten van filter apparaten. Sinds 1967 bieden wij onze klanten complete en oplossingen op maat: van planning tot ontwerp en fabricage tot installatie en inbedrijfstelling en levering van reserveonderdelen.
Infastaub staat voor kwaliteit en service. Wij zijn een gerespecteerde en betrouwbare partner. Je kunt er zeker van zijn dat we bieden niet alleen technisch uitstekende oplossingen, maar ook dankzij onze know-how bieden de beste service. We consequent verworven in meer dan 40 jaar kennis filtratie technologie om te helpen bij de ontwikkeling en optimalisatie van afstoffen. Onze specialisten en onze jarenlange ervaring zal u het zeker weten dat de realisatie van uw ontstoffen project succesvol zal zijn geven.
Stoffilters van Infastaub

Met professionele filtertechniek gaat u voor een zuiver resultaat

Dextools heeft een assortiment met honderden filters waardoor het vrijwel altijd een filter kan bieden die precies bij uw situatie past. We letten op de juiste filterklasse, dimensionering van het filteroppervlak, het filtermedium en nog vele andere belangrijke aspecten. We voorzien u graag van advies hierover.