Metaaldetectiesysteem kopen

Een metaaldetectiesysteem is ontworpen om metalen objecten in producten of materialen te detecteren. Ze worden veel gebruikt in productie-omgevingen om ongewenste metalen voorwerpen te verwijderen, zoals schroeven, beugels, moeren, nieten en andere kleine metalen voorwerpen.

Een metaaldetectiesysteem kan ook worden gebruikt in voedsel- en farmaceutische productieomgevingen om metalen voorwerpen te detecteren die verontreiniging kunnen veroorzaken. Het is een zeer nuttige technologie voor het verzekeren van de kwaliteit en veiligheid van producten. Industriële metalen detectoren hebben verschillende technologieën om metalen te detecteren, waaronder magnetische flux-detectie, radiografie, ultrasone detectie, eddy-stroomdetectie.

Dextools metaaldetectiesysteem voor food en pharma

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over een metaaldetector

Heeft u een vraag over Industriële metaaldetector of wilt u een offerte ontvangen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.