Ontstoffen van uw productie voor een stofvrije en gezonde werkplek

Ontstoffen voorkomt niet alleen schade bij de producent, het verhoogt de waarde van uw partijen gecontamineerde kunststof granulaat of maalgoed aanmerkelijk! Zo verandert door ontstoffen uw partij granulaat of maalgoed in no-time van off-spec naar near-prime. De kosten vormen een fractie van de waardestijging die u hiermee boekt. De rekensom verschilt van partij tot partij, maar een snelle inventarisatie door een van onze specialisten geeft u snel kijk op de zaak. Uit ervaring weten wij dat die som bijna altijd tot een een glimlach leidt. Bij u welteverstaan. En dan bij ons, want we zijn gek op ons vak! Bizar eigenlijk; u krijgt minder (gewicht) terug dan gebracht en het levert (veel) meer op.

Ontstoffen van uw productie voor een stofvrije en gezonde werkplek
Ontstoffen van uw productie voor een stofvrije en gezonde werkplek

Ontstoffen met stofzuiginstallatie

Zelfs bij een goed functionerende ontstoffingsinstallatie valt niet te voorkomen dat men ergens materiaal morst of dat soms sprake kan zijn van incidentele stofontwikkeling. Dit betekent dat de werkvloer op gezette tijden dient te worden gereinigd. Hierbij valt het gebruik van perslucht of een bezem af te raden, omdat die juist aanleiding geven tot stofontwikkeling.

De juiste manier om dit stof op te ruimen is de inzet van een stofzuiginstallatie. Niet zelden wordt gedacht dat een ontstoffingsinstallatie kan worden gebruikt als een stofzuiger. Dit is niet het geval. Het opzuigen van stilliggend stof en product vraagt veel kracht en relatief weinig lucht. Een ontstoffingsinstallatie daarentegen zuigt af met veel lucht en weinig kracht aangezien het stof al zwevend is. Dit is een belangrijke tegenstelling. Wilt u ook ontstoffen neem dan contact met ons op

Ontstoffen met een mobiele stofzuiger

Stationaire of vast opgestelde afzuiginstallaties en filterinstallaties bevatten verschillende componenten zoals afzuigarmen, afzuigwanden, afzuigtafels, afzuigkappen, afzuigcabines, filtersystemen, ventilatoren, zijkanaalpompen of Rootsblowers, zuigleidingen, cyclonen of voorafscheiders, besturingskasten, flexibele slangen en accessoires. Dextools voor het ontstoffen van uw proces.

Dextools is dé specialist op het gebied van professionele en industriële ontstoffing. Naast leverancier van topkwaliteit industriële stofzuigers van gerenommeerde fabrikanten in Europa, leveren wij ook maatwerkoplossingen voor elk stofprobleem. 

Op zoek naar een oplossing voor uw stofprobleem? Wij leveren diverse zuigoplossingen voor elk type stof en materiaal. Wilt u bijvoorbeeld, grof stof, fijnstof, asbest, explosiegevaarlijk stof, houtmot, vloeistof, olie, spanen, gassen, geuren of dampen afzuigen? Wij leveren het allemaal. Bekijk ons assortiment voor de mogelijkheden!

Dextools voor het ontstoffen al uw procestechniek

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

Tagcloud Dextools nederland

Beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, filtersystemen, filterunit, zakkenfilters, vacuümsystemen, ontstoffen, silo top filter, stofafscheiders, filtertechnologie, spotfilters, stofafzuiging, industriele stofafzuiging, afzuiginstallatie, filterpatronen, stofvrije werkplek, afzuigarmen, afzuigbanken, stoffilter installaties, filterinspecties, filteronderdelen, stoffilter onderdelen, industriële stofzuigers, stoffilter installaties, stoffilter inspecties verpakkingsmachines, ventilatoren, leidingen, draaisluizen, afsluiters en nog veel meer is er mogelijk bij Dextools.