Wij produceren hogedrukfilterunits voor het afzuigen van trilmolens tijdens het slijpen van cement. Het afzuigen van trillende slijpmachines bestaat uit het rechtstreeks aansluiten van een hogedrukafvoerslang op het mondstuk van de trillende slijper. De cementafzuiging vindt plaats door middel van schurend schuurpapier, dat van de fabrikant is voorzien van zuiggaten. Bij hogedrukafzuiging van het cement direct uit de molen wordt het geschuurde stof niet in de maalcabine verspreid, maar wordt het stof rechtstreeks in de hogedrukfilterunit afgevoerd.

Wij produceren ofwel kleine systemen voor het afzuigen van één trillende plamuurmolen of centrale hogedruksystemen, die worden gebruikt voor een centrale afzuiging van complete maalcabines, waar max. 10 maalmachines tegelijkertijd worden afgevoerd. De hogedrukafzuiging wordt ook in autolakwerkplaatsen gebruikt voor het afzuigen van lakschuren bij carrosseriereparaties. Het cementafzuigsysteem is voorzien van een hoogvacuüm afzuigturbine, die afhankelijk van het aantal gebruikte maalmachines wordt aangestuurd door een frequentieomvormer.

Afzuiging van slijpmachines met hoog vacuüm

Wij produceren G&G Vacuum JET filterunits. Dit zijn hogedrukfilterunits, die zijn ontworpen voor centrale afzuigsystemen van cementmalen. De hogedrukfilters zijn ontworpen voor zuigcapaciteiten van 200 m3 / h tot 8000 m3 / h bij een totaal vacuüm tot -70 kPa. De filters zijn ontworpen voor stof zonder explosiegevaar en indien filters zijn voorzien van een beschermend membraan, zijn de units ontworpen voor stof met explosiegevaar volgens ATEX. Wij produceren G&G Micro JET-filterunits uitgerust met een hoogvacuümturbine voor de kleinste cementafzuigsystemen. Filters zijn uitgerust met automatische regeneratie van filtermedium met behulp van tegenstroom met perslucht.

Afzuigen van stof doet u met Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Laten we samenwerken

Heeft u te maken met de aanschaf of verbouwing van een afzuigsysteem in een slijp- of spuiterij, dan bieden wij u medewerking bij het ontwerp, de productie en de implementatie van de afzuigtechniek. We zijn blij als u contact met ons opneemt.