Wilt u een pneumatisch transport systeem kopen?

Pneumatisch transport systemen zijn voor geavanceerde poederverwerkingsoplossingen en hoogwaardige componenten voor de voedingsmiddelen-, zuivel-, farmaceutische en chemische industrie. Hieronder vindt u informatie over de mogelijkheden.

PNEUMATISCHE TRANSPORT SYSTEMEN
PNEUMATISCHE TRANSPORT SYSTEMEN

Pneumatisch transport voor heel veel producten

Zowel standaardproducten als kwetsbare poeders kunnen worden vervoerd met behulp van het pneumatisch transport vacuüm systeem. Deze transport systemen worden normaal onderverdeeld in vier typen, afhankelijk van of het materiaal door de buis wordt geblazen of opgezogen en of de verhouding vaste stof: lucht hoog (dichte fase) of laag (verdunde fase) is.

Onze methode voor het transporteren van kwetsbare producten maakt gebruik van gepatenteerde technologie om de meest zachte en betrouwbare middelen te bieden die tot nu toe zijn ontwikkeld om een breed scala aan poedervormige producten en poeders te transporteren.

Pneumatisch transport voldoen aan standaarden

Ons pneumatisch transport systeem voldoet aan alle hygiënestandaarden voor toepassingen in voedingsmiddelen en zuivel. En, indien nodig, kan het systeem atmosferisch worden afgedicht, geëvacueerd en gevuld met een inert gas als onderdeel van een pakkingsoplossing onder gemodificeerde atmosfeer.

Eenvoudig te installeren en eenvoudig te gebruiken, schoon te maken en te onderhouden, de lage productsnelheid betekent minimale schade aan de poederdeeltjes, en omdat slechts kleine hoeveelheden lucht of gas worden gebruikt, zijn filters klein en gemakkelijk te onderhouden.

Benieuwd of u een pneumatisch transport kunt gebruiken? Kijk dan bij onze selectie van industrieën voor de geschikte toepassing van dit systeem en van onze andere producten.

PNEUMATISCHE TRANSPORT SYSTEMEN

Farmacie

Chemie

industie

voeding

Dextools, een bedrijf met impact

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

[bws-rating]