By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Wilt u een pneumatisch transport systeem kopen?

Pneumatisch transport systemen zijn voor geavanceerde poederverwerkingsoplossingen en hoogwaardige componenten voor de voedingsmiddelen-, zuivel-, farmaceutische en chemische industrie. Hieronder vindt u informatie over de mogelijkheden.

PNEUMATISCHE TRANSPORT SYSTEMEN
PNEUMATISCHE TRANSPORT SYSTEMEN

Pneumatisch transport voor heel veel producten

Zowel standaardproducten als kwetsbare poeders kunnen worden vervoerd met behulp van het pneumatisch transport vacuüm systeem. Deze transport systemen worden normaal onderverdeeld in vier typen, afhankelijk van of het materiaal door de buis wordt geblazen of opgezogen en of de verhouding vaste stof: lucht hoog (dichte fase) of laag (verdunde fase) is.

Onze methode voor het transporteren van kwetsbare producten maakt gebruik van gepatenteerde technologie om de meest zachte en betrouwbare middelen te bieden die tot nu toe zijn ontwikkeld om een breed scala aan poedervormige producten en poeders te transporteren.

Pneumatisch transport voldoen aan standaarden

Ons pneumatisch transport systeem voldoet aan alle hygiënestandaarden voor toepassingen in voedingsmiddelen en zuivel. En, indien nodig, kan het systeem atmosferisch worden afgedicht, geëvacueerd en gevuld met een inert gas als onderdeel van een pakkingsoplossing onder gemodificeerde atmosfeer.

Eenvoudig te installeren en eenvoudig te gebruiken, schoon te maken en te onderhouden, de lage productsnelheid betekent minimale schade aan de poederdeeltjes, en omdat slechts kleine hoeveelheden lucht of gas worden gebruikt, zijn filters klein en gemakkelijk te onderhouden.

Benieuwd of u een pneumatisch transport kunt gebruiken? Kijk dan bij onze selectie van industrieën voor de geschikte toepassing van dit systeem en van onze andere producten.

PNEUMATISCHE TRANSPORT SYSTEMEN

Farmacie

Chemie

industie

voeding

Dextools, een bedrijf met impact

Ons breed pakket aan proces techniek en filter techniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen. Bekijken hieronder de afdelingen van Dextools. Als er vragen zijn kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

[bws-rating]
has been added to the cart. View Cart