By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

STOFAFZUIGING VOOR EEN GOEDE WERKOMGEVING

Dextools voor mobiele machines tot de kant-en-klare stofzuiger of stofafzuiging systemen. Dus wilt u een stofafzuiging kopen? Dextools Nederland verkoopt tegen scherpe prijzen en heeft een compleet aanbod stofafzuiging voor de verkoop! Voor meer informatie kijk op de site.

In de industrie heb je een systeem nodig dat bestaat uit machines, accessoires en services die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in uw bezigheden en u een toegevoegde waarde bieden. Een systeem waarin alle producten speciaal ontwikkeld zijn om te voldoen aan de zware industriële eisen. Wij hebben het stofafzuiging systeem dat het verschil maakt. Met onze industriezuigers en stofafzuigsystemen bieden wij u oplossingen voor elke industriële reinigingstaak: of het nu gaat om een flexibel of stationair gebruik, voor het opzuigen van alles, gaande van grove spaanders tot de kleinste onafgebroken partikels, voor kleine of grote hoeveelheden, voor zowel vloeistoffen als vaste stoffen, voor zowel probleemloos als gevaarlijk materiaal.

stofafzuiging
stofafzuiging

Wat is stof?

Stof is niets anders dan ontzettend dunne flintertjes die zijn ontstaan door het uit elkaar van van een groter stuk materie. Het probleem met stof is dat het overal is en ontstaat. Stof ontstaat bij de verplaatsing van je personeel, de productie van goederen, bij het klussen en zelf bij het opruimen van stof ontstaat stof. Al het stof, dat door het kleinste zuchtje wind wordt opgetild, moet ook weer ergens neerkomen. 

En zo verrijkt neerdwarrelend stof de bodem, voedt het kleine levensvormen zowel op land als in zee, maar kan het ook ziek maken, bijvoorbeeld als het in te grote hoeveelheden in onze longen terechtkomt. Stofbestrijding is het tegengaan van stof in allerlei soorten maten en met verschillende technieken en producten.

Waarom stofbestrijding met stofafzuiging?

Stof zorgt er niet alleen voor dat een woon- of werkomgeving smerig oogt, maar kan ook een invloed hebben op onze gezondheid. Meestal bepalen het type stof en de grootte van deze stofdeeltjes hoe schadelijk dit voor ons lichaam is. Grote stofdeeltjes blijven hangen in de neus of in de mond en komen dus niet verder in het lichaam. Kleinere stofdeeltjes zijn dus veel schadelijker, omdat deze stofdeeltjes onze longen kunnen penetreren, en de allerkleinste fijnstof deeltjes kunnen volgens experts zelfs direct tot onze bloedbaan doordringen.

Daarnaast is het ook voor de veiligheid van uw medewerkers van essentieel belang dat u aan stofbestrijding werkt. Door de ophoping van stof kan het voorkomen dat medewerkers in sommige situaties te weinig zicht hebben bij wat ze doen, wat voor gevaarlijke scenario’s kan zorgen

Dextools, de marktleider in de industriële stofafzuiging

We zijn best trots om ons in de Benelux marktleider in de industriële stofafzuiging te mogen noemen. Met ruime ervaring heeft Dextools alle kennis in huis om op een kostenefficiënte wijze het beste afzuigsysteem te leveren. Zo zorgen we dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken om vervuiling en gezondheidsschade op de werkvloer en realiseren we tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen en een optimale productie.  

Dextools, levert en onderhoudt stofafzuiging. Deze installaties hebben als doel om uw stofprobleem (emissie) te verhelpen. Om tot dit ontwerp of optimalisatie te komen, fungeren wij als serieuze sparringspartner of als project manager

Wij leveren een brede range van persluchtgereinigde stoffilters en d.m.v. trilling gereinigde filters voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

stofafzuiging

Heeft u een stofafzuiging systeem nodig?

Dextools ontwerpt en vervaardigt het voor u geschikte stofafzuiging systeem volledig op maat. Concreet bestaat het stofafzuigsysteem uit een afzuigarm, stoffilter en ventilator. Aan de hand van de volgende criteria ontwerpen we het juiste stofafzuigsysteem voor de stofafzuiging in uw productieruimte of werkplaats. 

Nog geen idee welk stofafzuigsysteem voor uw situatie het beste is? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. 

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

has been added to the cart. View Cart