STOFAFZUIGING VOOR EEN GOEDE WERKOMGEVING

Dextools voor mobiele machines tot de kant-en-klare stofzuiger of stofafzuiging systemen. Dus wilt u een stofafzuiging kopen? Dextools Nederland verkoopt tegen scherpe prijzen en heeft een compleet aanbod stofafzuiging voor de verkoop! Voor meer informatie kijk op de site.

In de industrie heb je een systeem nodig dat bestaat uit machines, accessoires en services die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in uw bezigheden en u een toegevoegde waarde bieden. Een systeem waarin alle producten speciaal ontwikkeld zijn om te voldoen aan de zware industriële eisen. Wij hebben het stofafzuiging systeem dat het verschil maakt. Met onze industriezuigers en stofafzuigsystemen bieden wij u oplossingen voor elke industriële reinigingstaak: of het nu gaat om een flexibel of stationair gebruik, voor het opzuigen van alles, gaande van grove spaanders tot de kleinste onafgebroken partikels, voor kleine of grote hoeveelheden, voor zowel vloeistoffen als vaste stoffen, voor zowel probleemloos als gevaarlijk materiaal.

Waarom stofbestrijding met stofafzuiging?

Stof zorgt er niet alleen voor dat een woon- of werkomgeving smerig oogt, maar kan ook een invloed hebben op onze gezondheid. Meestal bepalen het type stof en de grootte van deze stofdeeltjes hoe schadelijk dit voor ons lichaam is. Grote stofdeeltjes blijven hangen in de neus of in de mond en komen dus niet verder in het lichaam. Kleinere stofdeeltjes zijn dus veel schadelijker, omdat deze stofdeeltjes onze longen kunnen penetreren, en de allerkleinste fijnstof deeltjes kunnen volgens experts zelfs direct tot onze bloedbaan doordringen.

Daarnaast is het ook voor de veiligheid van uw medewerkers van essentieel belang dat u aan stofbestrijding werkt. Door de ophoping van stof kan het voorkomen dat medewerkers in sommige situaties te weinig zicht hebben bij wat ze doen, wat voor gevaarlijke scenario’s kan zorgen

stofafzuiging
stofafzuiging

Wat is stof?

Stof is niets anders dan ontzettend dunne flintertjes die zijn ontstaan door het uit elkaar van van een groter stuk materie. Het probleem met stof is dat het overal is en ontstaat. Stof ontstaat bij de verplaatsing van je personeel, de productie van goederen, bij het klussen en zelf bij het opruimen van stof ontstaat stof. Al het stof, dat door het kleinste zuchtje wind wordt opgetild, moet ook weer ergens neerkomen. 

En zo verrijkt neerdwarrelend stof de bodem, voedt het kleine levensvormen zowel op land als in zee, maar kan het ook ziek maken, bijvoorbeeld als het in te grote hoeveelheden in onze longen terechtkomt. Stofbestrijding is het tegengaan van stof in allerlei soorten maten en met verschillende technieken en producten.

Heeft u een stofafzuiging systeem nodig?

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl