INDUSTRIËLE STOFZUIG- EN STOFAFZUIGING OPLOSSINGEN

Dextools voor mobiele machines tot de kant-en-klare stofzuiger of stofafzuiging systemen

Patroonfilters INFA-MICRON MPR
Afzuigbanken
filtersystemen

In de industrie heb je een systeem nodig dat bestaat uit machines, accessoires en services die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in uw bezigheden en u een toegevoegde waarde bieden. Een systeem waarin alle producten speciaal ontwikkeld zijn om te voldoen aan de zware industriële eisen. Wij hebben het systeem dat het verschil maakt. Met onze industriezuigers en stofafzuigsystemen bieden wij u oplossingen voor elke industriële reinigingstaak: of het nu gaat om een flexibel of stationair gebruik, voor het opzuigen van alles, gaande van grove spaanders tot de kleinste onafgebroken partikels, voor kleine of grote hoeveelheden, voor zowel vloeistoffen als vaste stoffen, voor zowel probleemloos als gevaarlijk materiaal.

Dextools, de marktleider in de industriële stofafzuiging

We zijn best trots om ons in de Benelux marktleider in de industriële stofafzuiging te mogen noemen. Met ruime ervaring heeft Dextools alle kennis in huis om op een kostenefficiënte wijze het beste afzuigsysteem te leveren. Zo zorgen we dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken om vervuiling en gezondheidsschade op de werkvloer en realiseren we tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen en een optimale productie.  

Dextools, levert en onderhoudt stofafzuiging. Deze installaties hebben als doel om uw stofprobleem (emissie) te verhelpen. Om tot dit ontwerp of optimalisatie te komen, fungeren wij als serieuze sparringspartner of als project manager

Wij leveren een brede range van persluchtgereinigde stoffilters en d.m.v. trilling gereinigde filters voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Stofafzuiging installaties, Cassettefilter

DEXTOOLS IN HET KORT

Advies

Bovendien adviseren we u ook over onderwerpen als energiebesparing, veiligheid, brand- en explosieveiligheid, arbeidsomstandigheden en gebruiksgemak

ontzorging

Daarbij neemt Dextools het hele traject van advies en ontwerp tot en met de oplevering van de complete installatie op zich.

Specialist

Het verwijderen van stof, gas of damp uit een luchtstroom vereist specialistische kennis en ervaring om een filtersysteem te kunnen ontwerpen. Op basis van uw specifieke behoefte creëren wij een maatwerkoplossing voor het reinigen van uw proceslucht.

Stofemissie

Op basis van de specifieke kenmerken van het proces en uw vereisten, ontwerpen en bouwen wij complete, klant-specifieke systemen, inclusief luchtvoorziening en procesbesturing om lucht zodanig te conditioneren dat deze optimaal kan worden ingezet in uw productieproces.

Ventilatoren

Wij leveren een breede scala aan centrifugaal ventilaren welke direct of indirect aangedreven zijn. Vanzelfsprekend, indien nodig, ook in atex uitvoeringen.

Leidingwerk

Wij voorzien u van kleine tot grote diameters leidingwerk. Middels flensverbindingen, dan wel uitgevoerd met spanringverbindingen. In staal gecoat, verzinkt of RVS304/316. (incl. specials en montage)

Draaisluizen

Ook zijn wij in staat u te voorzien van roterende sluizen. Met een opjectieve kijk adviseren wij op basis van uw uitgangspunten de beste passende doseersluis.

Onderhoud

Wij ontzorgen u middels onze montagewerkzaamheden en preventief onderhoud.

Dextools ontwerpt en vervaardigt het voor u geschikte stofafzuigsysteem volledig op maat. Concreet bestaat het stofafzuigsysteem uit een afzuigarm, stoffilter en ventilator. Aan de hand van de volgende criteria ontwerpen we het juiste stofafzuigsysteem voor de stofafzuiging in uw productieruimte of werkplaats. 

Nog geen idee welk stofafzuigsysteem voor uw situatie het beste is? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag. 

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

Chat openen