Dextools, de marktleider in de industriële stofafzuiging

We zijn best trots om ons in de Benelux marktleider in de industriële stofafzuiging te mogen noemen. Met ruime ervaring heeft Dextools alle kennis in huis om op een kostenefficiënte wijze het beste afzuigsysteem te leveren. Zo zorgen we dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken om vervuiling en gezondheidsschade op de werkvloer en realiseren we tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen en een optimale productie.  
Dextools, levert en onderhoudt stofafzuiging. Deze installaties hebben als doel om uw stofprobleem (emissie) te verhelpen. Om tot dit ontwerp of optimalisatie te komen, fungeren wij als serieuze sparringspartner of als project manager
Wij leveren een brede range van persluchtgereinigde stoffilters en d.m.v. trilling gereinigde filters voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.
Stofafzuiging installaties, Cassettefilter

DEXTOOLS IN HET KORT

Advies
Bovendien adviseren we u ook over onderwerpen als energiebesparing, veiligheid, brand- en explosieveiligheid, arbeidsomstandigheden en gebruiksgemak
ontzorging
Daarbij neemt Dextools het hele traject van advies en ontwerp tot en met de oplevering van de complete installatie op zich.
Specialist
Het verwijderen van stof, gas of damp uit een luchtstroom vereist specialistische kennis en ervaring om een filtersysteem te kunnen ontwerpen. Op basis van uw specifieke behoefte creëren wij een maatwerkoplossing voor het reinigen van uw proceslucht.
Stofemissie
Op basis van de specifieke kenmerken van het proces en uw vereisten, ontwerpen en bouwen wij complete, klant-specifieke systemen, inclusief luchtvoorziening en procesbesturing om lucht zodanig te conditioneren dat deze optimaal kan worden ingezet in uw productieproces.
Ventilatoren
Wij leveren een breede scala aan centrifugaal ventilaren welke direct of indirect aangedreven zijn. Vanzelfsprekend, indien nodig, ook in atex uitvoeringen.
Leidingwerk
Wij voorzien u van kleine tot grote diameters leidingwerk. Middels flensverbindingen, dan wel uitgevoerd met spanringverbindingen. In staal gecoat, verzinkt of RVS304/316. (incl. specials en montage)
Draaisluizen
Ook zijn wij in staat u te voorzien van roterende sluizen. Met een opjectieve kijk adviseren wij op basis van uw uitgangspunten de beste passende doseersluis.
Onderhoud
Wij ontzorgen u middels onze montagewerkzaamheden en preventief onderhoud.
Dextools ontwerpt en vervaardigt het voor u geschikte stofafzuigsysteem volledig op maat. Concreet bestaat het stofafzuigsysteem uit een afzuigarm, stoffilter en ventilator. Aan de hand van de volgende criteria ontwerpen we het juiste stofafzuigsysteem voor de stofafzuiging in uw productieruimte of werkplaats:
Uw wensen en de eisen van de overheid
Stofsoort voor stofafzuiging
Bepalen van de hoeveelheid lucht
Het meest geschikte en kostenvriendelijke filtersysteem
Bepalen van de benodigde onderdruk
Nog geen idee welk stofafzuigsysteem voor uw situatie het beste is? Vul dan het onderstaande contactformulier in, een van onze specialisten zal zo spoedig mogelijk reageren op uw vraag.