Wat is een beladingsbalg ?

Categorie: Afzuigunits

Een beladingsbalg is het eindstation in het bulkbeladingsproces. De balg wordt gebruikt om bulkgoederen te laden in bulkwagens, bulkschepen en silo´s. Wanneer bulkgoederen vanuit de vrachtwagen worden geladen naar een opslag, kan een deel van het product verloren gaan door stof dat omhoog beweegt.

De beladingsbalg is geschikt voor de verlading van poeders, granulaat en voedingsmiddelen, en kan worden gebruikt voor belading van bulkwagens, open wagens, schepen en opslagloodsen.

De voordelen op een rijtje van een beladingsbalg:

  • morsvrije belading van uw kostbare product
  • stofemissie behoort tot het verleden
  • optimale werking door een gescheiden productstroom en stofafzuiging met bestaande filtertechniek
  • robuuste uitvoering voor jarenlang storingsvrij gebruik
  • gebruik van verticale lierschijven, kunststof kabelschijven en drie buitenliggende roestvrijstalen kabels en weinig mechanisch bewegende delen
  • de hoes is standaard van duurzaam versterkt PVC

Dextools, uw beladingsbalg leverancier

We zijn best trots om ons in de Benelux marktleider in de filtertechniek te mogen noemen. Met ruime ervaring heeft Dextools alle kennis in huis om op een kostenefficiënte wijze het beste stof afzuigsysteem te leveren. Zo zorgen we dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken om vervuiling en gezondheidsschade op de werkvloer en realiseren we tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen en een optimale productie.

Wij leveren een brede range van stoffilters oplossingen zoals en perslucht en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmenafzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Ook bieden wij voor diverse merken de filterzakken / patronen. Daarbij kunnen wij ook het onderhoud verzorgen.

Wilt u meer weten over een beladingsbalgen of een offerte aanvragen neem dan vrijblijvend contact op.

Geef een antwoord