By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Filterpatronen – Patronenfilters voor alle filterinstallaties

Filterpatronen / patronenfilters worden geproduceerd uit geselecteerde plisseerbare spinvliezen, naaldvilten en metaalweefsels en zijn voor alle installatietypen en toepassingen leverbaar.

Product Description

Filterpatronen – Patronenfilters

Filterpatronen / patronenfilters worden geproduceerd uit geselecteerde plisseerbare spinvliezen, naaldvilten en metaalweefsels en zijn voor alle installatietypen en toepassingen leverbaar. Speciale heetgas filterpatronen voor gebruikstemperaturen tot 450°C en in omgevingen met zuren, oplosmiddelen of logen, evenals Top Removal (TR) of Bottom Removal (BR) filterpatronen ter vervanging van filterslangen zijn ook in de hoogste kwaliteit leverbaar. Verder leveren wij speciale filterpatronen zoals bijv. de meercellenpatronen, de langfilterpatronen of de houtstoffilterpatronen met borstelafreiniging in ons leveringsprogramma. Ook verkrijgbaar is een uitgebreid accessoireprogramma zoals bijv. afreinigingsondersteunende stromingsdoorvoercilinder, venturis, patronenhouders, magneetventielen, ventielsturingen enz.

Dextools levert onder meer patronenfilters voor apparatuur van:
-Donaldson
-DCP
-Nederman
-Naaykens
-Lutec
-Kiekens Herding
-Wam
-Prisma
-Aero
-Sybrandy
-Dust Solutions ( SULT )
-Bienfait
-Kemper
-Dantherm
-Infastaub
-Torit
-DCE
-Enkev
-Airmaster
-Zeppelin
-Riedel
-Henkel
-Hainke
-Keller
-Poeth
-Seko

Gezondheid, veiligheid en milieu

Bij Dextools wordt er voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van patronenfilters en mouwenfilters die voldoen aan de toekomstige eisen, in het bijzonder de ATEX- en CE-eisen, en de eisen die het milieu en vooral de gezondheid van de mens ten goede komen.

Filtering van lucht vereist een grote keuze aan mouwenfilters en patronenfilters, die elk een specifieke taak vervullen, afhankelijk van het type stof. Dextools staat bekend om haar uitzonderlijke kwaliteit en uitgebreide standaard leveringsprogramma van patronen- en mouwenfilters.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Filterpatronen – Patronenfilters voor alle filterinstallaties” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart