Filterpatronen – Patronenfilters voor alle filterinstallaties

Filterpatronen / patronenfilters worden geproduceerd uit geselecteerde plisseerbare spinvliezen, naaldvilten en metaalweefsels en zijn voor alle installatietypen en toepassingen leverbaar.

Beschrijving

Filterpatronen – Patronenfilters

Filterpatronen / patronenfilters worden geproduceerd uit geselecteerde plisseerbare spinvliezen, naaldvilten en metaalweefsels en zijn voor alle installatietypen en toepassingen leverbaar. Speciale heetgas filterpatronen voor gebruikstemperaturen tot 450°C en in omgevingen met zuren, oplosmiddelen of logen, evenals Top Removal (TR) of Bottom Removal (BR) filterpatronen ter vervanging van filterslangen zijn ook in de hoogste kwaliteit leverbaar. Verder leveren wij speciale filterpatronen zoals bijv. de meercellenpatronen, de langfilterpatronen of de houtstoffilterpatronen met borstelafreiniging in ons leveringsprogramma. Ook verkrijgbaar is een uitgebreid accessoireprogramma zoals bijv. afreinigingsondersteunende stromingsdoorvoercilinder, venturis, patronenhouders, magneetventielen, ventielsturingen enz.

Gezondheid, veiligheid en milieu

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Filterpatronen – Patronenfilters voor alle filterinstallaties” te beoordelen