By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Filterzakken voor industrie

Deze filterzakken kunnen worden aangepast voor uw individuële filterinstallatie in de meest uiteenlopende uitvoeringen, maten en kwaliteiten volgens uw vereisten en met inachtname van de desbetreffende procesparameters.

Product Description

Filterzakken

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar adres voor de aanschaf van uw filterzakken? Dan hoeft u niet verder te kijken. Maak kennis met Dextools, dé specialist op het gebied van alles wat met het filtratieproces te maken heeft. Wij verkopen zakken in allerlei poriegrootten, van 1 micron tot maar liefst 1800 micron. Deze zakken kunnen worden aangepast voor uw individuële filterinstallatie in de meest uiteenlopende uitvoeringen, maten en kwaliteiten volgens uw vereisten en met inachtname van de desbetreffende procesparameters. Door de keuze van eersteklas technische naaldvilten met verschillende oppervlaktecoatings en speciale behandelingen, bereiken onze filterzakken lange standtijden met optimale filtratieresultaten bij laag drukverlies en een zeer goede renegeerbaarheid.

Een filterzak zorgt voor optimale dieptefiltratie

Daarnaast voeren wij ook een complete range absoluut filterzakken (99% efficiënt), speciale filterzakken voor olie-adsorptie en filterzakken met meerdere lagen voor optimale dieptefiltratie. De afdichting van een filterzak is verkrijgbaar met de standaard metalen ring alsook met een kunststof kraag (“kliksysteem” voor 100% bypass vrije filtratie). Al onze filterzakken zijn gelast, waardoor de filterfijnheid is gewaarborgd. Filterzakken komen in verschillende configuraties en materialen van constructie. De stroomrichting is normaliter van binnen naar buiten. Een geperforeerde korf in de behuizing voorkomt dat de zak expandeert door het drukverschil.

Toepassingen van de filterzak

De filterzak van Dextools kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Onderstaand sommen wij een aantal praktische toepassingen voor filterzakken op:

Polymeerfiltratie, eetbare oliën, verf, coatings, harsen, waterbehandeling, automobielindustrie, frisdranken, pigmenten, dispersies, kaas, kleur- en geurstoffen, gelatine, MDI, polymeren, lijm, dranken, oplosmiddelen, inkten, smeerolie en bier.

Voordelen

  • Breed assortiment zakken welke te gebruiken zijn in vrijwel alle bestaande filterhuizen.
  • Alle vaste stoffen blijven in de zak, dit door inside to outside filtratie.
  • Snel, schoon en eenvoudig te verwisselen.
  • Verkrijgbaar in veel verschillende micronages en een volledig assortiment van materialen voor een maximale vloeistof compatibiliteit.
  • Eenvoudige bediening.
  • Lage operationele kosten.
  • Retrofits voor alle merken en types.

Dextools dé specialist voor uw filterzakken

Dextools helpt u graag met het vinden van oplossingen die uw filterkosten omlaag kunnen brengen, en de kwaliteit van uw product omhoog. Dit heeft bij andere relaties onder meer geleid tot de verhoging van de productiecapaciteit, veel minder productiestilstand en een verbetering van de efficiency.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Filterzakken voor industrie” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart