Filterzakken voor industrie

Deze filterzakken kunnen worden aangepast voor uw individuële filterinstallatie in de meest uiteenlopende uitvoeringen, maten en kwaliteiten volgens uw vereisten en met inachtname van de desbetreffende procesparameters.

Beschrijving

Filterzakken

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar adres voor de aanschaf van uw filterzakken? Dan hoeft u niet verder te kijken. Maak kennis met Dextools, dé specialist op het gebied van alles wat met het filtratieproces te maken heeft. Wij verkopen zakken in allerlei poriegrootten, van 1 micron tot maar liefst 1800 micron. Deze zakken kunnen worden aangepast voor uw individuële filterinstallatie in de meest uiteenlopende uitvoeringen, maten en kwaliteiten volgens uw vereisten en met inachtname van de desbetreffende procesparameters. Door de keuze van eersteklas technische naaldvilten met verschillende oppervlaktecoatings en speciale behandelingen, bereiken onze filterzakken lange standtijden met optimale filtratieresultaten bij laag drukverlies en een zeer goede renegeerbaarheid.

Een filterzak zorgt voor optimale dieptefiltratie

Daarnaast voeren wij ook een complete range absoluut filterzakken (99% efficiënt), speciale filterzakken voor olie-adsorptie en filterzakken met meerdere lagen voor optimale dieptefiltratie. De afdichting van een filterzak is verkrijgbaar met de standaard metalen ring alsook met een kunststof kraag (“kliksysteem” voor 100% bypass vrije filtratie). Al onze filterzakken zijn gelast, waardoor de filterfijnheid is gewaarborgd. Filterzakken komen in verschillende configuraties en materialen van constructie. De stroomrichting is normaliter van binnen naar buiten. Een geperforeerde korf in de behuizing voorkomt dat de zak expandeert door het drukverschil.

Toepassingen van de filterzak

De filterzak van Dextools kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Onderstaand sommen wij een aantal praktische toepassingen voor filterzakken op:

Polymeerfiltratie, eetbare oliën, verf, coatings, harsen, waterbehandeling, automobielindustrie, frisdranken, pigmenten, dispersies, kaas, kleur- en geurstoffen, gelatine, MDI, polymeren, lijm, dranken, oplosmiddelen, inkten, smeerolie en bier.

Voordelen

  • Breed assortiment zakken welke te gebruiken zijn in vrijwel alle bestaande filterhuizen.
  • Alle vaste stoffen blijven in de zak, dit door inside to outside filtratie.
  • Snel, schoon en eenvoudig te verwisselen.
  • Verkrijgbaar in veel verschillende micronages en een volledig assortiment van materialen voor een maximale vloeistof compatibiliteit.
  • Eenvoudige bediening.
  • Lage operationele kosten.
  • Retrofits voor alle merken en types.

Dextools dé specialist voor uw filterzakken

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Filterzakken voor industrie” te beoordelen