Silofilter INFA-VARIO-JET IPV

Beschrijving

De volautomatisch silofilter INFA-VARIO-JET IPV

De INFA-VARIO-JET IPV is een volautomatisch silofilter voor het afzuigen van de afvoerlucht uit silo’s of containers; b.v. B. met pneumatische drukvulling. Montage en onderhoud zijn eenvoudig te hanteren. Het silofilter kenmerkt zich door robuustheid en betrouwbaarheid. Naast een breed scala aan optionele functies is er een versie voor temperaturen tot -40 ° C beschikbaar, evenals een versie voor gebruik bij de productie van voedsel. Alle componenten die in contact komen met het product zijn goedgekeurd volgens de regelgeving EU 1935/2004 en EU10 / 2011.

Ontwerpkenmerken Silofilter

 • Topfilter met pneumatische reinigingsunit
 • Pneumatische jetpulsreiniging voor continu gebruik
  • Standaard: +/- 50 mbar, tot 80 ° C, explosiedruk schokbestendig tot 2 bar volgens DIN EN 14460
 • Explosieveilig ontwerp volgens richtlijn 2014/34 / EU (ATEX)
 • Filterbehuizing en alle behuizingen en ingebouwde onderdelen die in contact komen met het product / stof van roestvrij staal
 • Evenwichtige verhouding tussen filteroppervlak en afmetingen van de behuizing om maximale transportcapaciteit te ondersteunen
 • Optionele filterpatronen of filterzakken

Opties Silofilter

 • Elektronische regeleenheid voor tijdgestuurde of verschildrukgestuurde filterreiniging met naloop
 • Gasuitlaat reinigen met beschermrooster
 • Heet gas versie tot 130 ° C
 • Filtermedia in verschillende kwaliteiten (bijv. Voedselveilig volgens verordening EU 1935/2004 en EU 10/2011)
 • Extra geluidsreducerende apparatuur voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen

Dextools uw specialist voor silofilters

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Silofilter INFA-VARIO-JET IPV” te beoordelen