Zakfilter INFA-JET AJN

Het zakfiltersysteem INFA-JET is een flexibel modulair systeem voor het continu ontstoffen van machines en werkplekken.

Beschrijving

Zakfilter met pneumatische jetpulsreiniging voor continue ontstoffing van machines en werkplekken

Het zakfilter INFA-JET is een flexibel modulair systeem voor het continu ontstoffen van machines en werkplekken.

De uitgebreide serie is geschikt voor volumestromen van ca. 100 m³ / h tot ca. 25.000 m³ / uur. Vrijwel elke combinatie van design – hoog, laag, rond of rechthoekig – is uitvoerbaar. Tijdens de filtratiefase wordt het reinigen van de filterzakken of geplooide filterelementen in periodieke intervallen gedaan door pulsen van perslucht (straalreiniging).

Met het zakfilter INFA-JET type AJN kan aan bijna alle wensen van de klant worden voldaan – wij realiseren voor u de meest economische oplossing zowel binnen de eisen van de procestechnologie als bij moeilijke ruimtelijke situaties. Bijvoorbeeld:

  • als ontluchtingsfilter met of zonder filterhuis of met secundaire filtertrap
  • zonder of met aangrenzende of flensventilator
  • met stofafvoer via draaiventiel, dubbele pendelklep of stofbak
  • in drukschokbestendig ontwerp respectievelijk met constructieve explosiebeveiliging
  • varianten met één kamer of meerdere kamers

Een zakfilter koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zakfilter INFA-JET AJN” te beoordelen