Vul lijn LIQUID MAX

Beschrijving

LIQUID MAX Automatische vul lijn voor vloeibare vloeistoffen in flessen

Automatische vul lijn voor vloeibare vloeistoffen in flessen. Het afvullen van een product en het vullen van een verpakking is een nauwkeurig proces. Het is zaak dat de inhoud voldoet aan de gestelde hoeveelheid op de verpakking, want anders kan dat problemen geven met afnemers. Van de andere kant is het net zo belangrijk dat de verpakking wel precies tot de juiste maat wordt gevuld. Gebeurt dat niet, dan kan dat voor u immers flink in de papieren lopen.

Wanneer uw bedrijf zich bezighoudt met het vullen van bijvoorbeeld flessen, potten, emmers of tubes, is een goede vulmachine dan ook van essentieel belang. Om de hierboven genoemde redenen, maar ook omdat het u simpelweg erg veel werk uit handen neemt. Bij Dextools koopt u gegarandeerd een vulmachine van hoge kwaliteit, die voldoet aan alle laatste standaarden en eisen.

Zeer populair bij veel van onze klanten is de vulmachine voor vloeistof. Niet zo vreemd, want in de meeste gevallen wordt een vulmachine gebruikt om verpakkingen te vullen met vloeistoffen. Het is immers lastig en vooral tijdrovend om dat handmatig te doen.

ALGEMENE KENMERKEN:

 • Lagerframe in AISI 304 voor weegmachine-unit en 1000 l gepalletiseerde tank.
 • Gepalletiseerde tank met kogelkraan op de uitlaat
 • Elektronische weegmachine, capaciteit: 2 kg, onderverdeling: 1 g
 • Ondersteunende kraag: 150 x 150 mm
 • Doseerventiel met twee snelheden van roestvrij staal AISI 304, met handmatige instelling van de capaciteit, voor zowel “voorbewerken” als “nabewerken”
 • Automatisch neerlaat- en hefsysteem van het doseerventiel om de injectorsproeier in de te vullen fles te plaatsen (in geval van een schuimend product)
 • Automatische carrousel voor het opstapelen van lege flessen, diameter 1000 mm, (andere maten op aanvraag)
 • Automatisering voor lege flessen bij de carrouseluitlaat op een kamtransporteur verplaatsen
 • Automatische kamtransporteur om lege flessen naar de batchmachine te verplaatsen.
 • Verhuisautomatisering voor gevulde flessen op een kleine rollenbaan met “volle flessen”
 • Vaste vrije rollenbaan voor volle flessen; maten: 200 x 1000 mm (andere maten op aanvraag)
 • Algemeen bedieningspaneel voor de automatische besturing van de installatie met elektronische displayer voor het visualiseren en programmeren van doseerhandelingen (SET, PRESET, BUFFER, TOLERANCE CONTROL en opslag van formules)

Optioneel:

 • Productzuigpomp voor olieachtige en niet-vloeibare producten ter vervanging van de gepalletiseerde tank van 1000 l
 • Etiketteringssysteem voor flessen

Kwaliteit en service bij vulmachine kopen

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vul lijn LIQUID MAX” te beoordelen