By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Vulmachine OIL 30

Product Description

Halfautomatische vulmachine  OIL 30

Halfautomatische vulmachine voor vloeistoffen en compacte producten zoals jam. Het afvullen van een product en het vullen van een verpakking is een nauwkeurig proces. Het is zaak dat de inhoud voldoet aan de gestelde hoeveelheid op de verpakking, want anders kan dat problemen geven met afnemers. Van de andere kant is het net zo belangrijk dat de verpakking wel precies tot de juiste maat wordt gevuld. Gebeurt dat niet, dan kan dat voor u immers flink in de papieren lopen.

Wanneer uw bedrijf zich bezighoudt met het vullen van bijvoorbeeld flessen, potten, emmers of tubes, is een goede vulmachine dan ook van essentieel belang. Om de hierboven genoemde redenen, maar ook omdat het u simpelweg erg veel werk uit handen neemt.

Zeer populair bij veel van onze klanten is de vulmachine voor vloeistof. Niet zo vreemd, want in de meeste gevallen wordt een vulmachine gebruikt om verpakkingen te vullen met vloeistoffen. Het is immers lastig en vooral tijdrovend om dat handmatig te doen. De OIL 30 werkt dan ook semi-automatisch, wat wil zeggen dat het lastigste werk voor u gedaan wordt. Daar heeft u dus geen omkijken naar.

ALGEMENE KENMERKEN:

 • Buisvormige roestvrijstalen structuur met roestvrijstalen + nylon wielen
 • Weegmachine capaciteit: 30 kg
 • Schaalplatform: mm 400 x 400
 • Onderverdeling tentoongesteld: 5 g van 0 tot 15 kg en onderverdeling 10 g van 15 tot 30 kg
 • Steunplaat met verstelbare hoogte
 • Productafzuigpomp in AISI 316 met een capaciteit van 43 l / minuut
 • Roestvrijstalen klepunit (nieuw type), met pneumatische aandrijving, gelagerd op de dispensermondstuk en voorzien van een dubbele pneumatische cilinder om te doseren met twee laadsnelheden (voorbewerken en nabewerken)
 • Schakelkast in roestvrij staal met WIN 13 display en toetsenbord om de volgende waarden te programmeren en op te slaan: SET, PRESET, BUFFER en TOLERANCE CONTROL, mogelijkheid om tot 50 “recepten” te onthouden.
 • Extra knop voor “handmatig legen”
 • Voeding: 220 V 50 Hz
 • Pneumatische voeding: 5-6 bar

Kwaliteit en service bij vulmachine kopen

Bij Dextools vindt u altijd gegarandeerd de vulmachine die bij uw bedrijf past. Dat komt mede omdat wij maatwerk bieden op het gebied van onderhoud en service. Ook zijn wij meester in het bieden van innovatieve oplossingen, die bijdragen een procesverbeteringen binnen uw bedrijf. Wilt u meer van ons horen, of bent u geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust even contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vulmachine OIL 30” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart