Vulmachine SV-MALTE

Beschrijving

Vulmachine SV-MALTE

Vulmachine voor bouwmortel in ventielzakken, SV-MALTE mod. Het afvullen van een product en het vullen van een verpakking is een nauwkeurig proces. Het is zaak dat de inhoud voldoet aan de gestelde hoeveelheid op de verpakking, want anders kan dat problemen geven met afnemers. Van de andere kant is het net zo belangrijk dat de verpakking wel precies tot de juiste maat wordt gevuld. Gebeurt dat niet, dan kan dat voor u immers flink in de papieren lopen.

Wanneer uw bedrijf zich bezighoudt met het vullen van bijvoorbeeld flessen, potten, emmers of tubes, is een goede vulmachine dan ook van essentieel belang. Om de hierboven genoemde redenen, maar ook omdat het u simpelweg erg veel werk uit handen neemt. Bij Dextools koopt u gegarandeerd een vulmachine van hoge kwaliteit, die voldoet aan alle laatste standaarden en eisen.

ALGEMENE KENMERKEN:

 • Unit met twee automatische waterdichte openings- en afdichtingsnozzles
 • Dosering van 10 tot 25 kg
 • Werk met een precisietimer
 • Productiviteit: n. 300-500 doseringen / uur
 • Alleen doseerpomp met automatisch ventiel voor afwijking op twee nozzles
 • Microschakelaars voor tassen om de automatische start mogelijk te maken
 • Ingebouwd bedieningspaneel met instelbare timer op het voorpaneel en mogelijke snelheidsaanpassing omvormer
 • 6 bar pneumatische voeding
 • Elektrisch vermogen: 220 V

Optioneel:

 • Pompdosering met twee snelheden aangedreven door omvormers
 • ATEX-werkzaamheden, gebied 1 en gebied 2

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vulmachine SV-MALTE” te beoordelen