By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Discovery Blistermachine 

De Discovery Blistermachine is van topklasse en heeft een ergonomisch ontwerp en combineert een hoge veelzijdigheid en compatibiliteit met een geavanceerde mens-machine-interface voor totale controle en maximale output.

Category:

Product Description

Discovery Blistermachine

De Discovery Blistermachine is van topklasse en heeft een ergonomisch ontwerp en combineert een hoge veelzijdigheid en compatibiliteit met een geavanceerde mens-machine-interface voor totale controle en maximale output. Ontdek echte prestaties met een output die servo-aangedreven indexering biedt en hoge compatibiliteit met de belangrijkste wisselstukken van roterende machines.

Dextools biedt u uitgebreide oplossingen in Discovery Blistermachine. De kwaliteit, betrouwbaarheid, prestaties en het kosteneffectieve assortiment van wereldklasse maken de Discovery Blistermachine een ideale keuze voor farmaceutische bedrijven van elke omvang. De high-speed blisterverpakkingsmachines sealen producten in een holte, meestal met een papieren achterkant of aluminium- of filmafdichting. Deze blisterverpakkingen worden vaak gebruikt voor bijna elk product, maar zijn veelvoorkomende verpakkingen voor kleine goederen, voedingsmiddelen en geneesmiddelen. De Discovery Blistermachine is een volautomatische blisterverpakkingsmachine die geschikt is voor blisterverpakkingen van farmaceutische kwaliteit.

Technische specificaties Discovery Blistermachine

 • Output (Max): 300 blisters/min
 • Werkingswijze: dubbele rijstrook
 • Afdichtingsprincipe: rolafdichting
 • Lengte blisterverpakking (max.): 222 mm
 • Breedte blisterverpakking (max.): 90 mm
 • Vooruitgang (maximaal): 200 mm
 • Blistervormingsdiepte (max.): 12 mm
 • Thermovormend materiaal: PVC, PVC/PVDC, Duplex, Triplex, PVC/Aclar, PP
 • Dekselmateriaal: Hard Al, Zacht Al, Papier Al, CR-folie, Gelamineerd Papier
 • Machine snijsnelheid (Max): 150 slagen/min
 • PVC-filmbreedte (max.): 230 mm
 • Alu Folie Breedte (Max): 226mm
 • Gewicht: 2200kg

Wie is Accupack Engineering?

Accupack is de toonaangevende fabrikant van wisselstukken voor blisterverpakkingsmachines in Azië. Met jarenlange ervaring met een breed scala aan blisterverpakkingsmachines (zowel Indiaas als geïmporteerd). Het Accupack-team kreeg een diepgaand inzicht in de beperkingen van de tot nu toe beschikbare apparatuur. Het ontwikkelingsteam heeft hun ontwerp op zijn plaats gezet en de blisterverpakkingsoplossing ontwikkeld die de meeste beperkingen en pijnpunten oplost – waardoor het een product is dat een klasse apart is van de momenteel beschikbare producten.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniek. Filtertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken.

Contact voor vragen over de Discovery Blistermachine ?

Heeft u vragen over de Discovery of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.

Download hier de datasheet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Discovery Blistermachine ” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart