By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Zwart-wit blisterinspectie met optie voor kleuridentificatie

De blisterinspectie SPECTRA BW inspecteert een aantal product specifieke criteria van farmaceutische producten – bijvoorbeeld aanwezigheid, positie en vorm, maar ook overvulling en fragmenten. Het zwart-wit systeem is een kosteneffectieve oplossing voor productielijnen in de farmaceutische industrie waar ondermenging door technische omstandigheden kan worden uitgesloten, zoals bij monolijnen het geval is.

Category:

Product Description

Zwart-wit blisterinspectie met optie voor kleuridentificatie

De blisterinspectie SPECTRA BW inspecteert een aantal product specifieke criteria van farmaceutische producten – bijvoorbeeld aanwezigheid, positie en vorm, maar ook overvulling en fragmenten. Het zwart-wit systeem is een kosteneffectieve oplossing voor productielijnen in de farmaceutische industrie waar ondermenging door technische omstandigheden kan worden uitgesloten, zoals bij monolijnen het geval is. Software en hardware kunnen  op elk moment worden geüpgraded naar Color Blister Inspection voor kleurdetectie.

Hoogtepunten van scnwares Zwart-wit Blisterinspectie

 • Uitstekende snelheid en uitstekende analysemogelijkheden
 • Alle parameters kunnen tegelijkertijd worden gebruikt – met dezelfde snelheid
 • De verlichting is homogeen, reproduceerbaar en controleerbaar
 • Het systeem kan  op elk moment worden uitgebreid tot SPECTRA CL als kleurherkenning vereist is

Toepassingsgebieden van blisterinspectie voor zwart-witte producten

Onderzoekbare objecten:

 • Tabletten
 • langwerpig
 • Dragees
 • Harde en zachte gelcapsules

Inspectiecriteria:

 • Aanwezigheid
 • Maat
 • Formulier
 • Omtrek
 • Positie
 • Fragmenten
 • overvulling
 • Oppervlakte gebreken

Diverse toepassingsmogelijkheden van het SPECTRA BW Blisterinspectiesysteem

Inspectie van e-sigaretten

SPECTRA BW kan ook worden gebruikt om de positie van e-sigaretten te inspecteren. Door twee producten aan te leren, kan de positie van het product worden bepaald door het schroefgebied en de cartridge afzonderlijk te leren.

Flesseninspectie

Tijdens het vormen van plastic flessen controleert SPECTRA BW de juiste randen bij de flesopening en de naad aan de onderkant van de fles. De flexibele vorm is aan beide uiteinden afgesneden. Voor het vullen worden meerdere camera’s gebruikt om de snijranden te controleren.

Inspectie van zakpositie

Bij het vullen van zakjes met poeder ontstaan ​​door schuine posities morsen en verkeerd afgesloten zakjes. Hier kan door het gebruik van SPECTRA BW de overdracht van verkeerde zakjes in de distributieketen worden voorkomen. De camera controleert de positie van het zakje tijdens het vullen en activeert een uitwerping zodra de buidelzitting een te grote helling heeft.

Navulinspectie

In het geval van monolijnen kan het uitwerpen worden verminderd door middel van een aanvullingsinspectie. SPECTRA BW levert cup-gerelateerde gegevens zodat lege cups gericht gevuld kunnen worden voordat de blister het sealstation bereikt.

Maximale beveiliging en snelheid dankzij QNX ® realtime besturingssysteem en 21 CFR Part 11-conformiteit

Het gebruik van het QNX ® real-time besturingssysteem zorgt voor de snelste signaalverwerking en hoge betrouwbaarheid. Het modulaire ontwerp maakt uitbreiding mogelijk om te voldoen aan toekomstige, toenemende eisen en kleurcontrole. Zo is het systeem toekomstbestendig. De bediening na een upgrade volgt de eigen menustructuur van scanware, zodat er geen nieuwe training nodig is.

Het systeem is volledig 21 CFR Part 11-compatibel, wat betekent dat formaatversies afzonderlijk worden opgeslagen. Het beeldgeheugen werkt met 10 beelden, op basis waarvan automatisch een individuele systeemsuggestie voor parameterlimieten wordt gemaakt. Dit biedt een hogere veiligheid en eenvoudigere bediening in vergelijking met standaardlimieten die door de gebruiker moeten worden aangepast. Optioneel kan een automatische leerloop worden gekozen.

Volledige naleving van 21 CFR Part 11: automatisch uitloggen, automatische wachtwoordwijziging en versiespecifieke opslag van formaten zorgen voor maximale veiligheid in het verpakkingsproces.

Software van de z/w Blisterinspectie voor gebruiksgemak en betrouwbaarheid

De klassieker van onze blisterinspectiesystemen biedt een reeks softwarefuncties die zowel het bedieningsgemak als de veiligheid verhogen. De gebruiker wordt gericht begeleid. De basisstructuur is voor alle scanware-systemen hetzelfde, zodat bij het wisselen van systemen geen verdere training nodig is. Uitstekende softwarefuncties, zoals:

 • Configureerbare machine stopt bij overvulling, positiefout, seriefout etc.
 • Gedeeltelijke teach-in voor productgrootte en grijstinten
 • Uitgebreide audit trail

De teach-in biedt een automatische parameterbepaling. Op basis van de opgenomen beelden en foutbeelden berekent het systeem een ​​concreet voorstel dat de gebruiker naar wens kan aanpassen.

Met een eenvoudige meetlijn wordt de verlichting aangepast aan het product en de folie. De vastgestelde waarden worden in het formaat opgeslagen en zijn daardoor altijd reproduceerbaar.

De productiestatistieken die samen met het systeem lopen, geven een evaluatie van zowel het aantal uitgeworpen producten als de reden voor het uitwerpen en de frequentie ervan. Bovendien maakt de visualisatie van de eerdere resultaten de snelle detectie van seriële defecten mogelijk.

Hoogwaardige hardware

De Camera Link-interface maakt de storingsarme gegevensuitwisseling van grote gegevensvolumes mogelijk. Bovendien maakt het aanzienlijk langere kabellengtes mogelijk in vergelijking met USB en FireWire. Door de hoge prestaties van de evaluatie-eenheid kunnen alle parameters tegelijkertijd worden gebruikt.

Contact

Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwart-wit blisterinspectie met optie voor kleuridentificatie” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart