Wikkelmachine GIRA BOX

Categorie:

Beschrijving

Wikkelmachine GIRA BOX

Halfautomatische wikkelmachine met roterende plank en uitrekbare folie GIRO BOX mod. Speciaal bestudeerd voor het inpakken van kleine dozen en pakketten. De rotatie van de plank wordt gemotoriseerd met start / stop-knoppen, terwijl de op / neer beweging van de rolhouderwagen met de hand wordt bediend door de operator.

TECHNISCHE KENMERKEN
Capaciteit: 200 kg.
Max. Hoogte grootte van pakketten mm. 800 x 800 x 1000 uur.
Diameter roterende plank: mm. 1000
Werkbank hoogte: mm. 600
Draaisnelheid: variabel met omvormer met 10 tot 20 omw / min.
Op en neer van de vrachtwagen: handmatig met contragewicht
Film spannen Mechanische koppeling
Filmrol: handmatig type, h. 500 mm
buitendiameter max. 120 mm
binnendiameter 75 mm
Elektrische energie 220 V 50 Hz. Eenfasig
Kracht 0,37 Kw
Machine maten: mm. 1400 x 1000 x 1500 uur.
Gewicht: 200 kg.

Optioneel:

  • Pneumatische stabiliserende stamper (slag van 500 mm) voor onstabiele ladingen
  • Vergrendelingen voor de onderste lading

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wikkelmachine GIRA BOX” te beoordelen