S26 Halfautomatische tapemachine (dozensluitmachine)

Categorie:

Beschrijving

S26 Halfautomatische tapemachine (dozensluitmachine)

Halfautomatische tapemachine (dozensluitmachine) met handmatige aanpassing afhankelijk van de doosgrootte. Een dozensluiter plakt de dozen netjes dicht met tape en sluit eventueel automatisch de openstaande bovenkleppen van de doos. U hoeft enkel de doos open of gesloten aan te bieden aan de dozensluitmachine. In één arbeidsgang zal de dozensluiter de doos sluiten en dichtplakken met tape aan zowel de onder- als bovenzijde. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste dozensluitmachine voor het sluiten van uw dozen.

Deze half-automatische dozensluitmachine sluit de doos onder en boven door middel van zelfklevende tape.
Het boven- en ondertransportsysteem maakt dat afwijkende doosformaten en extreem grote dozen moeiteloos gesloten kunnen worden. De S26 dozensluiter is uitgevoerd met 2 gepatenteerde K-12 tapesluiters welke een hoeksluiting geeft van 70mm (standaard) of 50mm (met kleine aanpassing). De maximaal te gebruiken tapebreedte is 75 mm. De werkhoogte is verstelbaar van 520 mm tot 800 mm. Afstelling op doosformaat geschiedt handmatig.

Dextools heeft vele soorten dozensluiters in haar assortiment. Er zijn eenvoudige dozensluiters, vaak halfautomatisch waarbij een operator nodig is tot aan volautomatische dozensluiters. Tapen aan de onderzijde en/of aan de bovenzijde van de doos. Van seriematig sluiten van dozen tot aan volautomatisch detecteren van dozen en sluiten met tape.

TECHNISCHE KENMERKEN:

  • Aanpassing door middel van knoppen van breedte en hoogte (in 30 seconden)
  • Motorisaties boven- en onderband (2 x 75 mm breed)
  • Motorisatiesnelheden: 20 m / min. – 2 motoren van 0,13 pk
  • 2 K12 tape-units (75 mm breed)
  • Hoogteverstelling boven: 500-750 mm

Doos maten

Min breedte 160 mm – Lengte 200 mm – Hoogte 130 mm
Max. Hoogte Breedte 650 mm – Lengte 200 mm – Hoogte 700 mm

Een dozensluiter van de Dextools kan vele voordelen bieden ten opzichte van het met de hand sluiten en dicht plakken van dozen.

  • uw dozen hebben een professionele en verzorgde uitstraling
  • een dozensluiter werkt makkelijker en sneller dan een tapedispenser
  • lagere tape kosten door gebruik van machinerollen tape
  • ergonomisch de dozen sluiten (semi automatische dozensluitmachine)
  • automatisch de dozen dicht tapen

Dextools, passie voor techniek

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact opnemen met vragen over deze dozensluitmachine?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dozensluiter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers geven u graag een passend advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S26 Halfautomatische tapemachine (dozensluitmachine)” te beoordelen