SM44 Vol-automatische dozensluitmachine

Categorie:

Beschrijving

SM44 Vol-automatische dozensluitmachine

Een dozensluiter plakt de dozen netjes dicht met tape en sluit eventueel automatisch de openstaande bovenkleppen van de doos. U hoeft enkel de doos open of gesloten aan te bieden aan de dozensluitmachine. In één arbeidsgang zal de dozensluiter de doos sluiten en dichtplakken met tape aan zowel de onder- als bovenzijde. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste dozensluitmachine voor het sluiten van uw dozen.

De SM44/4-HD Vol-automatische dozensluitmachine is geschikt voor het sluiten van verschillende doosformaten door elkaar. Deze machine stelt zich pneumatisch in naar doosbreedte, lengte en hoogte. Door middel van een doseerunit AS24 (optie), worden de dozen gecentreerd en gesepareerd in de machine getransporteerd. De machine tast de breedte, lengte en de hoogte van de doos af, vouwt de kleppen en sluit deze met zelfklevende tape. Deze dozensluitmachine is uitgevoerd met zijtransport om gelijkmatige doosdoorvoer te kunnen garanderen. De SM44 is uitgevoerd met 2 gepatenteerde K11/30 tapesluiters welke geschikt is voor een maximale tapebreedte van 50mm en een hoeksluiting geeft van 30mm (standaard) of 50mm( met kleine aanpassing). Tevens is de machine voorzien van een tapealarm met zowel “tape bijna op”, “tape op” en tapebreuk” melding door middel van signaallamp en claxon. De PLC besturing is geplaatst in een separaat meegeleverde bedieningskast die zowel aan de linkse of rechterzijde van de machine geplaatst kan worden. Productiecapaciteit bedraagt 350 tot 450 dozen per uur, afhankelijk van dooskwaliteit en afmetingen.

TECHNISCHE KENMERKEN:

  • Machine kan zelf de verschillende formaten dozen aanpassen en de bovenste flappen automatisch vastmaken (zonder hulp van de operator).
  • Uitgerust met veiligheidsdeuren die, wanneer geopend, automatisch pneumatische en elektrische systemen elimineren (volgens CE-voorschriften)

Dextools, passie voor techniek

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact opnemen met vragen over een dozensluitmachine?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dozensluiter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers geven u graag een passend advies.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SM44 Vol-automatische dozensluitmachine” te beoordelen