By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

RoTab T R&D tabletpers

RoTab T tabletpers is speciaal ontworpen voor de R&D en kleine serieproductiebatchgroottes van 50 g tot 50 kg – Hij is mobiel, heeft weinig ruimte nodig in de ontwikkelingslaboratoria en kan eenvoudig worden verplaatst naar andere inzetlocaties.

Category:

Product Description

RoTab T R&D tabletpers

RoTab T tabletpers is speciaal ontworpen voor de R&D en kleine serieproductiebatchgroottes van 50 g tot 50 kg – Hij is mobiel, heeft weinig ruimte nodig in de ontwikkelingslaboratoria en kan eenvoudig worden verplaatst naar andere inzetlocaties. Met meer dan 70 geïnstalleerde units wereldwijd is het onze bestseller voor R&D-doeleinden.

De raamflappen met rondomlopende afdichtingselementen beschermen de buitenwereld tegen perskamerstof. Gevoelige laboratoriumapparatuur zoals weegapparatuur wordt bij gebruik van RoTab T 2.0 tabletpers niet aangetast door de demping via rollen en het machineframe.

RoTab T R&D tabletpers geoptimaliseerd voor pre-productiedoeleinden

Via het intuïtief bedienbare, geheel nieuwe BECKHOFF 15″ touchscreen display bedient de gebruiker de software. Dit vergemakkelijkt de analyse van de grote hoeveelheid gegenereerde gegevens zoals die uit het batchprotocol door middel van een overzicht van alle productieparameters en statistieken. De aansluiting op de TabCheck 4(S) / FETTE Checkmaster met zijn volautomatische controle van het tabletgewicht en automatische monstername maakt het hanteren eenvoudig. De opschaling op alle monolaag-tabletpersmodellen kan uitstekend worden gevisualiseerd en via de optionele IQ/OQ-documentatie kan de RoTab T 2.0 volledig worden gevalideerd en worden gebruikt voor productiedoeleinden in het kader van klinische proeven.

De aandrijfmotor met zijn 3,0 KW is ideaal, dankzij de hoge perskracht en lage revolversnelheden. Het afzonderlijk instelbare voorpersstation, de optionele FlexAdapt-rotor met een steekcirkel van 130 mm voor alle ponsformaten van FETTE FS 12 tot EU 1″- 441 en de flexibele vultrechtermaten met dock-on-oplossingen voor alle standaard laadmethoden maken de RoTab T 2.0 zeer interessant voor tabletontwikkeling. Er is geen ingewikkelde vervanging van de rotor nodig. De transparante vulbuis van Schott®-glas vergemakkelijkt de observatie van de productstroom.

Dextools Roterende Tabletpersen

Dextools heeft zich gepositioneerd op het speciale gebied van tabletontwikkeling. We zien onszelf als partners met de farmaceutische industrie. De ontwikkeling van nieuwe medicijnen stelt hoge veiligheidsnormen. Bij hun werk moeten bedrijven de wetten naleven die de farmaceutische productie regelen, inclusief preklinische en klinische tests die de werkzaamheid documenteren voordat medicijnen op de markt komen. De tabletpersen, ontstoffers en tablettesters van Dextools worden hier specifiek ingezet voor de productie van kleine series.

Voor een juiste dosering van een medicijn is geen enkele toedieningsvorm zo ideaal als de tablet. Het zorgt ervoor dat het actieve ingrediënt zijn positieve werking in het beoogde deel van het lichaam kan activeren. Dextools zorgt ervoor dat tabletten die zijn ontwikkeld met de tablettenpersen optimaal alle belangrijke parameters zoals gewicht, hardheid en vorm bereiken en behouden.

Klik hier voor de datasheet

Contact voor vragen over de RoTab T R&D tabletpers

Wilt u de machinebeschikbaarheid in uw productie verhogen en dit ter plaatse laten demonstreren? Neem dan direct contact op met onze verkoopspecialisten, die graag een afspraak met u maken of individuele vragen over de RoTab T 2.0 beantwoorden. Ook zullen zij u uitleg geven over de modulaire software upgrade mogelijkheden (Basic, R&D en R&D Plus).

has been added to the cart. View Cart