FOCON Pore Inspectiesysteem voor de detectie van microfissuren in folies

Met FOCON Pore Detection kunnen poriën en scheuren in aluminiumfolie opto-elektronisch worden gedetecteerd. Het systeem wordt haaks op de rijrichting van de folie tussen het bekistings- en het vulstation geïnstalleerd.

Beschrijving

FOCON PORE Inspectiesysteem voor de detectie van microfissuren in folies

Met FOCON Pore Detection kunnen poriën en scheuren in aluminiumfolie opto-elektronisch worden gedetecteerd. Het systeem wordt haaks op de rijrichting van de folie tussen het bekistings- en het vulstation geïnstalleerd. Vanwege de interne foutbewakingscapaciteiten is FOCON pore zelfcontrolerend en controleert het continu de systeemintegriteit. Alle uitgangen zijn beveiligd tegen kortsluiting en ontworpen voor een storingsvrije werking.

Hoogtepunten van de poriëndetectie-eenheid FOCON PORE

  • Detectiebereik van 25, 50, 100, 250 of 500 µm.
  • Verkrijgbaar in breedtes van 200 tot 1.000 mm
  • Installatie op nieuwe blistermachines en upgrade op bestaande is zonder problemen mogelijk
  • Meertalige weergave
  • Schakelregister optioneel
  • Minder productie-uitval door vulonderdrukking en dus kostenbesparing
  • Overzichtelijk gebruikerspaneel met vier functietoetsen voor programmeren en instellen

Toepassingsgebieden FOCON PORE

  • Detectie van poriën en microscheurtjes in aluminium bodemfolie (gevormd of vlak)
  • Detectie van poriën en microscheurtjes in aluminium afdekfolie

Voor gebruik op machines zonder geleidingsvlak kan een aangepast mechaniek geleverd worden om invloeden van buitenaf te minimaliseren. Dit maakt het gebruik op stickpack-machines mogelijk.

Kenmerken van de FOCON Pore Detection Unit

Afhankelijk van de omstandigheden bij de verpakkingsmachine kunnen één of twee zones voor detectie worden ingesteld. Het detectiegebied is verdeeld in twee zones langs de hartlijn van de filmbaan. Dit maakt een meer gedifferentieerde scheiding van defecte en perfecte blaren mogelijk. Tegelijkertijd wordt het productieafval veroorzaakt door tranen en poriën geminimaliseerd. Met FOCON kan een aanzienlijke vermindering van afval worden bereikt.

De Pore Detection Unit is verkrijgbaar in breedtes tot 1.000 mm. Met geïntegreerd schuifregister werkt FOCON onafhankelijk van de verpakkingsmachine. Het voert de foutoverdracht uit en kan eenvoudig worden geprogrammeerd door het bedieningspersoneel.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “FOCON Pore Inspectiesysteem voor de detectie van microfissuren in folies” te beoordelen