Zwart-wit blisterinspectie met optie voor kleuridentificatie

De blisterinspectie SPECTRA BW inspecteert een aantal product specifieke criteria van farmaceutische producten – bijvoorbeeld aanwezigheid, positie en vorm, maar ook overvulling en fragmenten. Het zwart-wit systeem is een kosteneffectieve oplossing voor productielijnen in de farmaceutische industrie waar ondermenging door technische omstandigheden kan worden uitgesloten, zoals bij monolijnen het geval is.

Beschrijving

Zwart-wit blisterinspectie met optie voor kleuridentificatie

De blisterinspectie SPECTRA BW inspecteert een aantal product specifieke criteria van farmaceutische producten – bijvoorbeeld aanwezigheid, positie en vorm, maar ook overvulling en fragmenten. Het zwart-wit systeem is een kosteneffectieve oplossing voor productielijnen in de farmaceutische industrie waar ondermenging door technische omstandigheden kan worden uitgesloten, zoals bij monolijnen het geval is. Software en hardware kunnen  op elk moment worden geüpgraded naar Color Blister Inspection voor kleurdetectie.

Hoogtepunten van scnwares Zwart-wit Blisterinspectie

 • Uitstekende snelheid en uitstekende analysemogelijkheden
 • Alle parameters kunnen tegelijkertijd worden gebruikt – met dezelfde snelheid
 • De verlichting is homogeen, reproduceerbaar en controleerbaar
 • Het systeem kan  op elk moment worden uitgebreid tot SPECTRA CL als kleurherkenning vereist is

Toepassingsgebieden van blisterinspectie voor zwart-witte producten

Onderzoekbare objecten:

 • Tabletten
 • langwerpig
 • Dragees
 • Harde en zachte gelcapsules

Inspectiecriteria:

 • Aanwezigheid
 • Maat
 • Formulier
 • Omtrek
 • Positie
 • Fragmenten
 • overvulling
 • Oppervlakte gebreken

Diverse toepassingsmogelijkheden van het SPECTRA BW Blisterinspectiesysteem

Inspectie van e-sigaretten

SPECTRA BW kan ook worden gebruikt om de positie van e-sigaretten te inspecteren. Door twee producten aan te leren, kan de positie van het product worden bepaald door het schroefgebied en de cartridge afzonderlijk te leren.

Flesseninspectie

Tijdens het vormen van plastic flessen controleert SPECTRA BW de juiste randen bij de flesopening en de naad aan de onderkant van de fles. De flexibele vorm is aan beide uiteinden afgesneden. Voor het vullen worden meerdere camera’s gebruikt om de snijranden te controleren.

Inspectie van zakpositie

Bij het vullen van zakjes met poeder ontstaan ​​door schuine posities morsen en verkeerd afgesloten zakjes. Hier kan door het gebruik van SPECTRA BW de overdracht van verkeerde zakjes in de distributieketen worden voorkomen. De camera controleert de positie van het zakje tijdens het vullen en activeert een uitwerping zodra de buidelzitting een te grote helling heeft.

Navulinspectie

In het geval van monolijnen kan het uitwerpen worden verminderd door middel van een aanvullingsinspectie. SPECTRA BW levert cup-gerelateerde gegevens zodat lege cups gericht gevuld kunnen worden voordat de blister het sealstation bereikt.

Software van de z/w Blisterinspectie voor gebruiksgemak en betrouwbaarheid

De klassieker van onze blisterinspectiesystemen biedt een reeks softwarefuncties die zowel het bedieningsgemak als de veiligheid verhogen. De gebruiker wordt gericht begeleid. De basisstructuur is voor alle scanware-systemen hetzelfde, zodat bij het wisselen van systemen geen verdere training nodig is. Uitstekende softwarefuncties, zoals:

 • Configureerbare machine stopt bij overvulling, positiefout, seriefout etc.
 • Gedeeltelijke teach-in voor productgrootte en grijstinten
 • Uitgebreide audit trail

De teach-in biedt een automatische parameterbepaling. Op basis van de opgenomen beelden en foutbeelden berekent het systeem een ​​concreet voorstel dat de gebruiker naar wens kan aanpassen.

Met een eenvoudige meetlijn wordt de verlichting aangepast aan het product en de folie. De vastgestelde waarden worden in het formaat opgeslagen en zijn daardoor altijd reproduceerbaar.

De productiestatistieken die samen met het systeem lopen, geven een evaluatie van zowel het aantal uitgeworpen producten als de reden voor het uitwerpen en de frequentie ervan. Bovendien maakt de visualisatie van de eerdere resultaten de snelle detectie van seriële defecten mogelijk.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwart-wit blisterinspectie met optie voor kleuridentificatie” te beoordelen