Vacuümtransporteurs explosieveilige (INEX)

Volkmann Inert explosieveilige pneumatische vacuümtransporteurs (INEX) zorgen voor een veilige toevoer van vaste stoffen in kritieke procesgebieden, zoals poederoverdracht naar reactoren en roervaten die vaak worden aangetroffen in de chemische en farmaceutische industrie. INEX-systemen kunnen worden gebruikt binnen alle gas- en stofexplosiezones.

Beschrijving

Inert explosieveilige pneumatische vacuümtransporteurs (INEX)

Volkmann Inert explosieveilige pneumatische vacuümtransporteurs (INEX) zorgen voor een veilige toevoer van vaste stoffen in kritieke procesgebieden, zoals poederoverdracht naar reactoren en roervaten die vaak worden aangetroffen in de chemische en farmaceutische industrie. INEX-systemen kunnen worden gebruikt binnen alle gas- en stofexplosiezones.

Explosie onder vacuüm voorkomen

Aanvankelijk wordt materiaal in de afscheider van het INEX-systeem gezogen. Voordat het materiaal wordt vrijgegeven, wordt de transportleiding gesloten en wordt de INEX onder vacuüm gezet. Vervolgens wordt het materiaal binnenin de INEX gefluïdiseerd met inert gas (bijv. Stikstof) vanaf het laagste punt dat het poeder doordringt, voordat het uiteindelijk wordt vrijgegeven door de systeemafvoerklep. De zuurstofconcentratie tijdens ontlading is typisch minder dan 7% of beperkt tot een zodanige waarde dat de inerte status van het te voeden systeem niet in gevaar wordt gebracht.

Voor het transporteren van hybride mengsels, bijv. Het overbrengen van poeders die oplosmiddelen bevatten, vindt het gehele vacuümtransportproces online medicijnen kopen met een INEX vacuümtransportsysteem plaats onder inerte atmosfeer.

Volkmann INEX pneumatische vacuümtransporteurs voor gevaarlijke toepassingen en explosiegebieden

  • zijn vrij van ontstekingsbronnen
  • volledig pneumatisch werken zonder elektriciteit
  • hebben een volledig elektrisch geleidend ontwerp om statische elektriciteit af te voeren
  • zorgen voor kleine vulvolumes binnenin
  • werken met lage transportsnelheden
  • geen hitte produceren of hete oppervlakken bevatten
  • bevatten geen roterende onderdelen
  • zijn eenvoudig te bedienen en te bedienen.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vacuümtransporteurs explosieveilige (INEX)” te beoordelen