Voedsel- en chemische vacuümtransporteurs (VS)

De veelzijdige Volkmann VS-serie pneumatische vacuümtransporteurs biedt veilige en hygiënische poederbehandeling. Ze worden in de hele voedsel- en chemische industrie gebruikt voor de overdracht van poeder, stof, granulaat en kleine componenten. Zelfs kleine metaalspaanders van het frezen kunnen worden afgezogen en getransporteerd zonder slijtage aan de transportband te veroorzaken.

Beschrijving

VS-serie pneumatische vacuümtransporteurs

De veelzijdige Volkmann VS-serie pneumatische vacuümtransporteurs biedt veilige en hygiënische poederbehandeling. Ze worden in de hele voedsel- en chemische industrie gebruikt voor de overdracht van poeder, stof, granulaat en kleine componenten. Zelfs kleine metaalspaanders van het frezen kunnen worden afgezogen en getransporteerd zonder slijtage aan de transportband te veroorzaken.

VS-serie vacuümtransporteurs zijn:

 • compact
 • lichtgewicht
 • eenvoudig te installeren en te bedienen
 • snel en eenvoudig met de hand te monteren en te demonteren zonder gereedschap – zie hoe
 • veilig en betrouwbaar
 • hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken
 • gebruik gewone afdichtingen door de modules in elke maat
 • delen gemeenschappelijke filters in het hele VS-bereik

Voordelen van Volkmann VS vacuümtransporteurs:

 • hygiënisch ontwerp van alle componenten
 • ultramoderne filtertechnologie
 • geen verdichting van het poeder in de transportband
 • eenvoudige productafvoer, opening met volle doorlaat
 • puur pneumatisch aangedreven systemen met veiligheidsbesturingen
 • elektrische vacuümpompen op aanvraag
 • kleppen, fittingen, instrumenten, bedieningselementen om aan uw specifieke toepassing te voldoen
 • geen gereedschap nodig voor demontage en reiniging

Door hun unieke modulaire ontwerp kan de exacte configuratie voldoen aan de specifieke eisen van de transporttoepassing. Dankzij onze ervaring en productdatabase, samen met onze aangepaste tests met uw materiaal, kunnen we uw productieproces optimaliseren met de meest geschikte transportoplossing.

VS vacuümtransporteurs zijn verkrijgbaar met transportsnelheden van 100 tot 20.000 lbs / h.

Elke nieuwe VS pneumatische vacuümtransporteur is ATEX-gecertificeerd in overeenstemming met richtlijn 94/9 / EG voor de installatie in zones 1, 2, 21 en 22. Certificaat van EG-typeonderzoek nr. TÜV 02 ATEX 7005 X. Voor veilig gebruik speciale voorwaarden /voorwaarden zijn van toepassing.

[Ex] II 1 D c 80 ° C / II 2 GD 100 ° C (T4)

ATEX gecertificeerd

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voedsel- en chemische vacuümtransporteurs (VS)” te beoordelen