By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Gravity Blister Packing Machine

De Gravity Blister Packing Machine heeft een geïntegreerd end-to-end systeemontwerp met meerdere robotvoedingsstations en dieptrekblisterverpakkingen voor ampullen, injectieflacons en spuiten.

Product Description

Gravity Blister Packing Machine

De Gravity Blister Packing Machine is ontworpen voor maximale snelheid en betere nauwkeurigheid en combineert een volledig servo-aangedreven mechanisme met pick & place-automatisering voor hogere efficiëntie en probleemloze invoer. Een geïntegreerd end-to-end systeemontwerp met meerdere robotvoedingsstations en dieptrekblisterverpakkingen voor ampullen, injectieflacons en spuiten.

Technische kenmerken Gravity Blister Packing Machine

 • Output (Max): 240 blisters/min
 • Werkingswijze: dubbele rijstrook
 • Afdichtingsprincipe: plaatafdichting:
 • Lengte blisterverpakking (max.): 252 mm
 • Breedte blisterverpakking (max.): 158 mm
 • Vooruitgang (maximaal): 160 mm
 • Blistervormingsdiepte (max.): 35 mm
 • Thermovormend materiaal: PVC / Duplex / Triplex / PP / COC / APET / PETG / polystyreen enz.
 • Dekselmateriaal: aluminiumfolie / papier van medische kwaliteit / TY VAC / papierfolielaminaat / PVC / huisdier
 • Machinevormsnelheid (max.): 40 cycli/min
 • Machine snijsnelheid (max): 40 cycli/min
 • PVC-filmbreedte (max.): 260 mm
 • Alu Folie Breedte (Max): 258mm
 • Gewicht: 3200kg

Accupack

Accupack Engineering Private Limited is het grootste bedrijf in farmaceutische productieoplossingen in Azië. Met een ervaring van meer dan 20 jaar erkent Accupack dat tijd en kosten een cruciale rol spelen als het gaat om het voldoen aan de toenemende eisen van de klanten van de farmaceutische industrie. Daarom hebben we de industrie opnieuw gedefinieerd met de mogelijkheid om in hun meest efficiënte en geoptimaliseerde vorm te werken via onze oplossingen, waaronder blistermachines, kartonneermachines, software voor operationele intelligentie

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniek. Filtertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken.

Contact voor vragen over de Gravity Blister Packing Machine

Heeft u vragen over de Gravity of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor de datasheet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gravity Blister Packing Machine” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart