By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

S26 Halfautomatische tapemachine (dozensluitmachine)

Category:

Product Description

S26 Halfautomatische tapemachine (dozensluitmachine)

Halfautomatische tapemachine (dozensluitmachine) met handmatige aanpassing afhankelijk van de doosgrootte. Een dozensluiter plakt de dozen netjes dicht met tape en sluit eventueel automatisch de openstaande bovenkleppen van de doos. U hoeft enkel de doos open of gesloten aan te bieden aan de dozensluitmachine. In één arbeidsgang zal de dozensluiter de doos sluiten en dichtplakken met tape aan zowel de onder- als bovenzijde. Wij helpen u graag verder met het vinden van de juiste dozensluitmachine voor het sluiten van uw dozen.

Deze half-automatische dozensluitmachine sluit de doos onder en boven door middel van zelfklevende tape.
Het boven- en ondertransportsysteem maakt dat afwijkende doosformaten en extreem grote dozen moeiteloos gesloten kunnen worden. De S26 dozensluiter is uitgevoerd met 2 gepatenteerde K-12 tapesluiters welke een hoeksluiting geeft van 70mm (standaard) of 50mm (met kleine aanpassing). De maximaal te gebruiken tapebreedte is 75 mm. De werkhoogte is verstelbaar van 520 mm tot 800 mm. Afstelling op doosformaat geschiedt handmatig.

Dextools heeft vele soorten dozensluiters in haar assortiment. Er zijn eenvoudige dozensluiters, vaak halfautomatisch waarbij een operator nodig is tot aan volautomatische dozensluiters. Tapen aan de onderzijde en/of aan de bovenzijde van de doos. Van seriematig sluiten van dozen tot aan volautomatisch detecteren van dozen en sluiten met tape.

TECHNISCHE KENMERKEN:

  • Aanpassing door middel van knoppen van breedte en hoogte (in 30 seconden)
  • Motorisaties boven- en onderband (2 x 75 mm breed)
  • Motorisatiesnelheden: 20 m / min. – 2 motoren van 0,13 pk
  • 2 K12 tape-units (75 mm breed)
  • Hoogteverstelling boven: 500-750 mm

Doos maten

Min breedte 160 mm – Lengte 200 mm – Hoogte 130 mm
Max. Hoogte Breedte 650 mm – Lengte 200 mm – Hoogte 700 mm

Een dozensluiter van de Dextools kan vele voordelen bieden ten opzichte van het met de hand sluiten en dicht plakken van dozen.

  • uw dozen hebben een professionele en verzorgde uitstraling
  • een dozensluiter werkt makkelijker en sneller dan een tapedispenser
  • lagere tape kosten door gebruik van machinerollen tape
  • ergonomisch de dozen sluiten (semi automatische dozensluitmachine)
  • automatisch de dozen dicht tapen

Dextools, passie voor techniek

Ons breed pakket aan proces techniek en filter techniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen.

Contact opnemen met vragen over deze dozensluitmachine?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een dozensluiter? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers geven u graag een passend advies

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S26 Halfautomatische tapemachine (dozensluitmachine)” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart