Costruzioni Elettroniche Industriali Automatismi S.p.A. (CEIA) is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van geavanceerde elektronische beveiligingssystemen en industriële automatiseringsoplossingen. Met een lange geschiedenis van innovatie en technische expertise heeft CEIA een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor bedrijven wereldwijd.

Bij CEIA streven ze ernaar om hoogwaardige en betrouwbare producten te leveren die voldoen aan de strengste normen en behoeften van onze klanten op het gebied van beveiliging en automatisering. Ze begrijpen de uitdagingen en risico’s waarmee moderne bedrijven worden geconfronteerd, en daarom richten we ons op het ontwerpen en produceren van geavanceerde systemen die een hoge mate van nauwkeurigheid, detectie en betrouwbaarheid bieden.

CEIA productportfolio

Het productportfolio omvat een breed scala aan beveiligingsoplossingen, waaronder metaaldetectoren, röntgeninspectiesystemen en elektromagnetische apparatuur voor niet-destructieve inspectie. Deze systemen worden gebruikt in diverse sectoren, zoals luchtvaart, transport, defensie, voedselverwerking, farmaceutica en meer, om de veiligheid van mensen, eigendommen en kritieke infrastructuur te waarborgen.

Daarnaast biedt CEIA geavanceerde automatiseringsoplossingen die bedrijven helpen hun operationele efficiëntie te verbeteren. De industriële automatiseringsproducten omvatten onder andere transportbanden, sorteersystemen, inspectiesystemen en robotica. Deze oplossingen stellen bedrijven in staat om processen te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en de kwaliteit van hun producten te waarborgen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van CEIA. Ze hechten veel belang aan productkwaliteit en werken volgens strikte normen en procedures tijdens het productieproces. De producten worden uitvoerig getest en gevalideerd om te voldoen aan internationale normen en voorschriften. Daarnaast hebben we een toegewijd team van professionals die klanten ondersteunen bij installatie, training en aftersales-service.

Bij CEIA staan ze bekend om hun klantgerichtheid. Ze werken nauw samen met de klanten om hun specifieke behoeften en uitdagingen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Hun team van ervaren ingenieurs en technische experts staan klaar om technisch advies te geven en ondersteuning te bieden bij het implementeren en onderhouden van de systemen.

Met onze technologische expertise, betrouwbare producten en klantgerichte aanpak is CEIA de voorkeurskeuze geworden voor bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige beveiligings- en automatiseringsoplossingen. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en innoveren om te voldoen aan de evoluerende behoeften van onze klanten en om de hoogste normen van veiligheid en efficiëntie te handhaven.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe CEIA uw bedrijf kan ondersteunen bij het verbeteren van de beveiliging en automatisering van uw processen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en u te voorzien van de beste oplossingen die aansluiten bij uw behoeften en doelstellingen.

Ervaringen van klanten

  1. “De Ceia metaaldetectoren hebben onze productieprocessen naar een hoger niveau getild. Met hun geavanceerde technologie en hoge nauwkeurigheid kunnen we nu met vertrouwen zeggen dat onze producten vrij zijn van metalen verontreinigingen. De Ceia metaaldetectoren zijn zeer betrouwbaar en gemakkelijk te bedienen, waardoor ons personeel snel en efficiënt kan werken. Bovendien biedt Ceia uitstekende klantenservice en technische ondersteuning, waardoor we altijd op hen kunnen rekenen. We zijn zeer tevreden met de prestaties van de Ceia metaaldetectoren en bevelen ze ten zeerste aan aan andere bedrijven die streven naar productveiligheid en kwaliteit.”
  2. “De Ceia metaaldetectoren hebben een significant verschil gemaakt in ons kwaliteitscontroleproces. Deze geavanceerde systemen detecteren moeiteloos de kleinste metaaldeeltjes in onze producten, waardoor we een hoog niveau van productveiligheid kunnen garanderen. De Ceia metaaldetectoren zijn betrouwbaar en flexibel, waardoor we ze kunnen integreren in verschillende productielijnen. Daarnaast hebben we de uitstekende service en expertise van Ceia ervaren, wat ons gemoedsrust geeft bij het gebruik van hun apparatuur. We zijn zeer tevreden met de Ceia metaaldetectoren en bevelen ze aan aan andere bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardige metaaldetectiesystemen.”

CEIA metaaldetectoren koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.