Tablet press kopen

Wanneer u tabletpersen ofwel een tablet press wilt kopen, dan bent u bij Dextools absoluut aan het juiste adres. Dextools beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aan tabletpersen. Voor bijna elke toepassing kunt u bij ons wel een geschikte Tablet press kopen. 

Wat is een tablet press?

Een tablet press is een mechanisch apparaat dat poeder samenperst tot tabletten van uniforme grootte en gewicht. Een tablettenpers kan worden gebruikt om tabletten te maken van een grote verscheidenheid aan materialen, waaronder geneesmiddelen, nutraceutica, schoonmaakproducten, industriële pellets en cosmetica.

Om een tablet te vormen moet het gegranuleerde poedermateriaal in een holte worden gedoseerd die wordt gevormd door twee ponsen en een matrijs, en vervolgens moeten de ponsen met grote kracht op elkaar worden gedrukt om het materiaal samen te smelten.

KG pharma

Bij Dextools kunt u onder andere een tablet press van het bekende merk KG pharma kopen. Het fijne van deze persen is dat ze van hoge kwaliteit zijn, maar toch betaalbaar blijven. Daarnaast wordt KG pharma gezien als één van de betrouwbaarste leveranciers van Europa.

Een tablet press kopen doet u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.