Tablet Inspection Machine

Een tablet inspection machine ook wel Tablet & capsule Inspectie systeem genoemd is een essentieel onderdeel bij de productie van tabletten & capsules. Dit om de kwaliteit te waarborgen in uw proces. De tablet inspection machine zorgt met één toepassing voor een betrouwbare oplossing. Of het nu gaat om zwart-wit, kleurcontrole of 3D-controle.

30 jaar ontwikkelingservaring

Met meer dan 30 jaar ontwikkelingservaring vormt de besturing van farmaceutische producten in blisterverpakkingen de kern van het scanware-assortiment. Met hoogwaardige inspectiesystemen die zijn afgestemd op uw behoeften, kan SPECTRA blisterinspectie uw productiviteit verhogen en de veiligheid van de eindklant garanderen.

Een Tablet Inspection Machine koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.