Voor een adequaat ontwerp van elk afzuigsysteem is het noodzakelijk om het type verwerking en de specifieke productiecyclus ervan. Het is belangrijk het type en model van de meest geschikte machine en eventuele afvalproducten te kennen. Ook om de parameters zoals het percentage stoffen in de lucht te evalueren.  Om de grootte te evalueren van het stofafzuigsysteem, is het vervolgens nodig om de luchtstroom die door de machine wordt aangevraagd te evalueren.

In de farmaceutische industrie worden chemicaliën gebruikt die grote hoeveelheden rook in de lucht produceren. Deze zijn potentieel gevaarlijk voor mens en milieu. Precies om deze redenen moeten in de kritische punten van de productielijn in de regel specifieke afzuigsysteem voor de farmaceutische sector worden geïnstalleerd. Dextools biedt, dankzij haar jaren lange ervaring in deze sector, veiligheid bij het zuiveren van de lucht van besmette werkomgevingen en het terug in circulatie brengen van goed ademende lucht. De resultaten zijn altijd uitstekend geweest.

Afzuigsystemen voor de industrie

Afzuigsystemen worden industrieel veel toegepast voor gevaarlijke stoffen en dampen. Wanneer op een werkplaats constant gevaarlijke stoffen en vervelende dampen vrijkomen door werkzaamheden kan dit op termijn voor gezondheidsproblemen zorgen. U wilt natuurlijk zowel de veiligheid als de gezondheid van uw personeel waarborgen. Een afzuiginstallatie kan hierbij helpen.

Een afzuigsysteem koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Vraag over een afzuigsysteem?


Heeft u een vraag over een afzuigsysteem of wilt u een offerte aanvragen? Bel ons (023-5530315) of stuur ons een e-mail (info@dextools.nl) om informatie op te vragen.