Dextools - uw betrouwbare partner inzake filterslangen, filterzakken, filterpatronen, filterpersdoeken en filtertoebehoren

Bij alle technische mogelijkheden en alle nieuwe wetenschappelijke inzichten zijn het voortdurend de medewerkers die, met hun enthousiasme, hun betrokkenheid en hun kennis, een onderneming bepalen. Al meerdere jaren maken wij ter bescherming van het milieu en de gezondheid van mensen de innovatiefste filterelementen, en proberen voortdurend beter te zijn dan de ander. Wij zijn er trots op dat bij ons iedereen – van stagiaers tot aan de bedrijfsleiding – zich met ons motto identificeert.
Maak kennis met onze producten en dienstverlening. Wij verheugen ons nu al op een goede samenwerking.

Service

Service voor filtersystemen

Dextools biedt een professionele allround service. Wij zijn uw partner voor oplossingen voor stofverwijdering, voor de aanschaf en opslag van reserve- en slijtageonderdelen, voor diensten en maatregelen voor de modernisering van uw filtersysteem, voor de inbedrijfstelling en het onderhoud van uw filterapparaten. Wij bieden professionele service met als doel langdurige klanttevredenheid.

Wij hebben alle fasen van uw bestelling in zicht en verzorgen en begeleiden u gedurende het gehele traject. Met onze ervaring en onze speciale onderhoudsdiensten zijn wij ook beschikbaar na installatie en na inbedrijfstelling.

Vakkundige opleiding

Onze ervaren engineers, montagespecialisten en commissioning engineers begeleiden uw bedieningspersoneel vakkundig en correct. In begeleidende training geven zij de nodige knowhow mee om uw filtersysteem te bedienen.

Daarnaast bieden we ook trainingen aan over procedurele problemen in filtersystemen. We stemmen de inhoud en omvang van de training vooraf af met onze klanten, rekening houdend met hun individuele wensen.

Metingen van filtersysteem

Regelmatige metingen zorgen ervoor dat uw filtersysteem optimaal werkt en dat aan alle milieu-beschermingseisen wordt voldaan. Daarnaast geven de metingen informatie over trends in de staat van het filtersysteem.

Wij voeren ventilatie- en akoestische metingen uit, waarvan u het bewijs nodig heeft om de naleving van wettelijke en brancheverenigingen te controleren. Na onze metingen ontvangt u een gedetailleerd rapport voor verdere beslissingen.

Onderhoud en reparatie

Professioneel onderhoud en service zijn essentieel voor een soepele en efficiënte werking van elk filtersysteem. Om er zeker van te zijn dat uw filtersysteem langdurig in bedrijf is, bieden wij u de Infastaub onderhoudsservice voor inspecties en onderhoud van uw filtersysteem.

Als alternatief bieden we verschillende soorten onderhoudscontracten aan. Samen met u bepalen we de onderhouds- en inspectiehandelingen aan uw filtersysteem, die met bepaalde tussenpozen en tegen vaste kosten worden uitgevoerd.

Montage en inbedrijfstelling

De succesvolle start van uw filterapparaat begint met professionele installatie en inbedrijfstelling. 

Ervaren servicemedewerkers garanderen een optimale installatie en veilige instelling van het filterapparaat. 

Alle relevante systeemprocessen worden getest op hun functionaliteit en de samenwerking van alle onderling afhankelijke componenten.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.