Service, onderhoud en reparatie voor industriele filtersystemen

Ons breed pakket aan proces techniek en filtertechniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard filtersystemen hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen.

Service voor filtersystemen

Dextools biedt een professionele allround service voor uw filtersysteem. Wij zijn uw partner voor oplossingen voor stofverwijdering, voor de aanschaf en opslag van reserve- en slijtageonderdelen, voor diensten en maatregelen voor de modernisering van uw filtersysteem, voor de inbedrijfstelling en het onderhoud van uw filterapparaten. Wij bieden professionele service met als doel langdurige klanttevredenheid.

Wij hebben alle fasen van uw bestelling in zicht en verzorgen en begeleiden u gedurende het gehele traject. Met onze ervaring en onze speciale onderhoudsdiensten zijn wij ook beschikbaar na installatie en na inbedrijfstelling.

Service
filtersystemen

Filtersystemen en veel meer..

Bij alle technische mogelijkheden en alle nieuwe wetenschappelijke inzichten zijn het voortdurend de medewerkers die, met hun enthousiasme, hun betrokkenheid en hun kennis, een onderneming bepalen. Al meerdere jaren maken wij ter bescherming van het milieu en de gezondheid van mensen de innovatiefste filterelementen, en proberen voortdurend beter te zijn dan de ander. Wij zijn er trots op dat bij ons iedereen – van stagiaers tot aan de bedrijfsleiding – zich met ons motto identificeert.
Maak kennis met onze filtersystemen en dienstverlening. Wij verheugen ons nu al op een goede samenwerking.

DEXTOOLS, EEN BEDRIJF MET IMPACT

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl