By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Service, onderhoud en reparatie voor industriele filtersystemen

Ons breed pakket aan proces techniek en filtertechniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard filtersystemen hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen.

filtersystemen
Service

Filtersystemen en veel meer..

Bij alle technische mogelijkheden en alle nieuwe wetenschappelijke inzichten zijn het voortdurend de medewerkers die, met hun enthousiasme, hun betrokkenheid en hun kennis, een onderneming bepalen. Al meerdere jaren maken wij ter bescherming van het milieu en de gezondheid van mensen de innovatiefste filterelementen, en proberen voortdurend beter te zijn dan de ander. Wij zijn er trots op dat bij ons iedereen – van stagiaers tot aan de bedrijfsleiding – zich met ons motto identificeert.
Maak kennis met onze filtersystemen en dienstverlening. Wij verheugen ons nu al op een goede samenwerking.

Service voor filtersystemen

Dextools biedt een professionele allround service voor uw filtersystemen. Wij zijn uw partner voor oplossingen voor stofverwijdering, voor de aanschaf en opslag van reserve- en slijtageonderdelen, voor diensten en maatregelen voor de modernisering van uw filtersysteem, voor de inbedrijfstelling en het onderhoud van uw filterapparaten. Wij bieden professionele service met als doel langdurige klanttevredenheid.

Wij hebben alle fasen van uw bestelling in zicht en verzorgen en begeleiden u gedurende het gehele traject. Met onze ervaring en onze speciale onderhoudsdiensten zijn wij ook beschikbaar na installatie en na inbedrijfstelling.

Metingen van uw filtersysteem

Regelmatige metingen zorgen ervoor dat uw filtersysteem optimaal werkt en dat aan alle milieu-beschermingseisen wordt voldaan. Daarnaast geven de metingen informatie over trends in de staat van het filtersysteem.

Wij voeren ventilatie- en akoestische metingen uit, waarvan u het bewijs nodig heeft om de naleving van wettelijke en brancheverenigingen te controleren. Na onze metingen ontvangt u een gedetailleerd rapport voor verdere beslissingen.

Onderhoud en reparatie

Professioneel onderhoud en service zijn essentieel voor een soepele en efficiënte werking van elk filtersysteem. Om er zeker van te zijn dat uw filtersysteem langdurig in bedrijf is, bieden wij u de onderhoudsservice voor inspecties en onderhoud van uw filtersysteem.

Als alternatief bieden we verschillende soorten onderhoudscontracten aan. Samen met u bepalen we de onderhouds- en inspectiehandelingen aan uw filtersysteem, die met bepaalde tussenpozen en tegen vaste kosten worden uitgevoerd.

Montage en inbedrijfstelling

De succesvolle start van uw filterapparaat begint met professionele installatie en inbedrijfstelling. 

Ervaren servicemedewerkers garanderen een optimale installatie en veilige instelling van het filterapparaat

Alle relevante systeemprocessen worden getest op hun functionaliteit en de samenwerking van alle onderling afhankelijke componenten.

DEXTOOLS, EEN BEDRIJF MET IMPACT

Ons breed pakket aan proces techniek en filter techniek leveren wij aan de vakhandel, andere wederverkopers en eindgebruikers. Naast het snel leveren van standaard producten hebben wij alle middelen in huis voor het leveren van maatwerk. Neem contact op met één van onze medewerkers voor advies, offerte of (hulp) bij een order. Wij adviseren u graag in de aanschaf en gebruik van de juiste proces uitrusting, verpakkingsmachines, stofafzuiging, beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, luchtreiniging en ontstoffings oplossingen. Bekijken hieronder de afdelingen van Dextools. Als er vragen zijn kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

has been added to the cart. View Cart