Blister machine 

Een blister machine wordt veel gebruikt in de farmaceutische, medische, elektronische, cosmetische en voedingsmiddelenindustrieën. Deze machines maken gebruik van een thermovormingsproces dat een kunststoffolie die het product omhult, verwarmt en vormt. Onze verpakkingsmachines zijn uitermate geschikt voor het verpakkingen voor zowel vaste als vloeibare producten.

Al jaren perfectioneren wij onze techniek voor het verpakken van degelijke producten. Machines met goed doordachte GMP-concepten, snelle formaatwisselingen, intuïtieve bediening en compact design. Het ontwerp van onze verpakkingsmachines voor vloeistoffen is volledig modulair. Hierdoor kunnen de machines worden aangepast aan een grote verscheidenheid aan producten, waardoor de hoogste mate van flexibiliteit wordt gegarandeerd.

Accupack

Bij Dextools kunt u onder andere een blister machine van het merk Accupack kopen. Het fijne van deze machines is dat ze van hoge kwaliteit zijn, maar toch betaalbaar blijven.

Een blister machine koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Voor meer informatie over elk type blisteroplossing kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen. Misschien wilt u ook meer weten over onze verschillende verpakkingsmogelijkheden.