Eenvoudig wisselen met nieuwe filterpatronen

Filterpatronen moeten regelmatig worden vervangen. Dit moet natuurlijk snel en eenvoudig gebeuren omdat anders het systeem te lang stil staat. Als een filter stil staat kan mogelijk de productie niet doordraaien. Dit moet dus snel gebeuren.

De levenscycluskosten van langlevende kapitaalgoederen, waaronder ook patroonfilters, worden beïnvloed door bedrijfs- en vervolgkosten. Dit omvat ook de werktijd voor het installeren en vervangen van filterpatronen. Zoals bij elk filterapparaat, moeten patronen echter regelmatig worden vervangen. 

Met behulp van een speciaal slot kan het bedienend personeel de cartridges vervangen zonder gereedschap. Hiervoor wordt de voorste klemrail vrijgegeven en kunnen de cartridges direct en gemakkelijk worden verwijderd.

De mediawisseling vindt plaats via de onderhoudsdeur aan de ruwgaszijde, zodat geen extra hoogte nodig is. De basisafmetingen van het filterapparaat blijven behouden, zelfs met de nieuwe generatie filterpatronen.

Dextools voor alle filterpatronen

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact met vragen over filterpatronen

Bij Dextools beschikken wij over verschillende patronen voor verschillende merken tevens adviseren wij in nieuwe systemen en plegen wij onderhoud. Neem contact met ons op voor meer informatie.