Tabletonstoffer 

Een tabletonstoffer is een handig hulpmiddel om stof en vuil van tabletten en capsules te verwijderen. Dit kleine apparaatje wordt vooral gebruikt in de farmaceutische en voedingsindustrie om tabletten en capsules schoon te maken voordat ze worden verpakt.

Het gebruik van een tabletonstoffer kan de kwaliteit van het product verbeteren en de hygiëne van het productieproces waarborgen. Door stof en vuil van tabletten en capsules te verwijderen, wordt de kans op vervuiling of verontreiniging van het product verminderd. Bovendien zorgt een schone tablet of capsule voor een betere presentatie van het product.

Een tabletonstoffer is gemakkelijk te gebruiken en kan snel en efficiënt stof en vuil van tabletten en capsules verwijderen. Het apparaatje werkt op basis van perslucht, waardoor het stof en vuil van de tabletten en capsules blaast. Het is een handig hulpmiddel voor productiemedewerkers en kan de productiviteit van het productieproces verbeteren.

Als je overweegt om een tabletonstoffer aan te schaffen, is het belangrijk om te kiezen voor een apparaat van goede kwaliteit en van een gerenommeerde fabrikant. Het is ook verstandig om te kiezen voor een tabletonstoffer die is afgestemd op jouw specifieke productiebehoeften en die voldoet aan de geldende regelgeving en normen.

Al met al biedt een tabletonstoffer een handige en efficiënte oplossing om stof en vuil van tabletten en capsules te verwijderen. Het verbetert de kwaliteit en hygiëne van het product en kan de productiviteit van het productieproces verhogen.

Een Tabletonstoffer koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.