By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Filterzakken voor een afzuiginstallatie kopen doe je bij Dextools

Er zijn verschillende filtertechnieken en elk heeft zijn specifieke voor- en nadelen en toepassingen. Het vereist een grote mate van expertise te kunnen beoordelen welk filtersysteem voor uw situatie de juiste oplossing biedt. Dextools heeft vele jaren ervaring opgebouwd en kan een deskundig advies geven welke filtersysteem het beste is. Dus filterzakken voor een afzuiginstallatie kopen doe je natuurlijr bij Dextools.

FILTERZAKKEN VOOR EEN AFZUIGINSTALLATIE KOPEN DOE JE BIJ DEXTOOLS
FILTERZAKKEN VOOR EEN AFZUIGINSTALLATIE KOPEN DOE JE BIJ DEXTOOLS
FILTERZAKKEN VOOR EEN AFZUIGINSTALLATIE KOPEN DOE JE BIJ DEXTOOLS

Soorten filtersystemen

Filtersystemen zijn er in vele soorten en maten en worden toegepast in vrijwel alle industrieën. Globaal zijn filtersystemen onder te verdelen in de volgende categorieën: “natte filtersystemen” zoals natwassers en droge filtersystemen. Van deze laatste zijn meerdere uitvoeringen: elektrostatische filters en mechanische filters. Mechanische filters zijn er als vervangbaar filter (wegwerp filter) en als reinigbaar filter. Het reinigen vindt globaal plaats door schudden of door middel van persluchtstoten. Het voordeel van droge mechanische filtratie is de hoge efficiëntie (stofvangst) en de relatief geringe afvalstroom.

Patronenfilters

Het voordeel van patronenfilters in het algemeen is dat een relatief groot filtratieoppervlak en hoge filtratiegraad kan worden bereikt in een relatief kleine kast. Ook is het toepassingsgebied van patronenfilters zeer breed. Er zijn weinig stofproblemen die niet met een patronenfilter kunnen worden opgelost. Alhoewel Aero vrijwel alle voorkomende filtersystemen kan toepassen, richt de specialisatie zich op het inzetten van mechanische filters, meestal patronenfilters.

Andere merken filters

Wji bieden ook filters aan van andere merken. Hieronder een opsomming: Aerob, Atimo, Azo, Beth, BMD Garant, Brabant van Opstal, Bühler, Camfil, Cams, Cipres, Dantherm, DCE, Deichmann, Delta Neu, Donaldson, Eurofilter, FDI, Friwo, Filtercare, Filtertec, Filtex, Hainke, Handte, Herding, Infastaub, Intensiv, Keller, Kiekens, Limoco, Luhr, Lysair, Mahr, Mikropull, Mix, Nederman Nihot, Nordfab, Poeth, R&R Beth filter, Research Cottrell, Riedel, Scheuch, Scutti, Seko, Simatek, Stanelle, Sulp, Sult, Tama, TBH, Torit, TS filter, Typhoon, Van Tongeren-Kennemer, Ventilex , Waiweldai, WAM en vele andere.

Filterzakken afzuiginstallatie inspectie, onderhoud en installatie

Dextools voert ook filterinspecties en onderhoud uit voor filterinstallaties van verschillende merken stoffilter installaties. Wanneer het benodigde onderhoud is uitgevoerd wordt een nieuw rapport gemaakt waarin is aan te tonen dat de installatie weer in maximaal goede conditie is. Dit zijn belangrijke rapporten omdat ze een sluitende ‘bewijslast’ vormen over het functioneren van de installatie en de vraag of er wordt voldaan aan de relevante emissienormen.”

Dextools uw betrouwbare partner voor filterzakken afzuiginstallatie, filterpatronen, filterpersdoeken en filteraccessoires

We zijn best trots om ons in de Benelux marktleider in de industriële stofafzuiging te mogen noemen. Met ruime ervaring heeft Dextools alle kennis in huis om op een kostenefficiënte wijze het beste afzuigsysteem te leveren. Zo zorgen we dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken om vervuiling en gezondheidsschade op de werkvloer en realiseren we tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen en een optimale productie.  

Wij leveren een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

has been added to the cart. View Cart