De belangrijkste vereisten voor staal dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van compressiegereedschappen zijn slijtvastheid, goede weerstand tegen afbrokkelen, hoge druksterkte, goede doorhardingseigenschappen, hoge hardheid na ontlaten bij hoge temperatuur en goede stabiliteit bij uitharden.

ADAMUS SA gebruikt staalsoorten die aan deze eisen voldoen en koopt deze alleen in bij toonaangevende staalproducenten. Naast de standaard staalsoorten die door alle leveranciers van compressiegereedschappen worden gebruikt, biedt ADAMUS SA een reeks verschillende speciale staalsoorten die de tabletteringsproblemen met schurende, kleverige en corrosieve producten kunnen oplossen, evenals producten die hogere compressiekrachten vereisen dan aanbevolen vanwege de tabletgrootte en afmetingen. Dergelijke staalsoorten met de combinatie van verschillende coatings, de juiste oppervlakteafwerking en zeer nauwe maattoleranties maken het door ADAMUS SA geleverde gereedschap tot een van de beste ter wereld.

Dextools compressiegereedschappen

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossing gerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniek. Filtertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken.

Contact voor vragen over compressiegereedschappen

Heeft u vragen over de compressiegereedschappen of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.