Staal voor compressiegereedschappen

De belangrijkste vereisten voor staal dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van compressiegereedschappen zijn slijtvastheid, goede weerstand tegen afbrokkelen, hoge druksterkte, goede doorhardingseigenschappen, hoge hardheid na ontlaten bij hoge temperatuur en goede stabiliteit bij uitharden.

ADAMUS SA gebruikt staalsoorten die aan deze eisen voldoen en koopt deze alleen in bij toonaangevende staalproducenten. Naast de standaard staalsoorten die door alle leveranciers van compressiegereedschappen worden gebruikt, biedt ADAMUS SA een reeks verschillende speciale staalsoorten die de tabletteringsproblemen met schurende, kleverige en corrosieve producten kunnen oplossen, evenals producten die hogere compressiekrachten vereisen dan aanbevolen vanwege de tabletgrootte en afmetingen. Dergelijke staalsoorten met de combinatie van verschillende coatings, de juiste oppervlakteafwerking en zeer nauwe maattoleranties maken het door ADAMUS SA geleverde gereedschap tot een van de beste ter wereld.

Compressiegereedschappen koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen over compressiegereedschappen

Heeft u vragen over de compressiegereedschappen of wilt u een offerte aanvragen neem dat vrijblijvend contact met ons op.