Farmaceutische industrie

De farmaceutische industrie stelt zeer hoge eisen , en wij voldoen daar niet alleen al jaren aan, maar zetten ook nieuwe wegen in om de werking van apparaten te optimaliseren en zo een hoog comfort en productiviteit te garanderen.

Dankzij de opgedane kennis en ervaring ontwerpen we hoogwaardige apparaten voor de farmaceutische industrie die zich hebben bewezen in veel toonaangevende bedrijven en met succes worden geïmplementeerd in volgende. Wij bieden garantie en service na garantie op onze apparaten.

Farmaceutische industrie tabletteermachine

De tabletteermachine is een mechanisch apparaat dat een poederstof comprimeert tot een tablet. Een Tabletteermachine, of ook wel Tabletpers genoemd, wordt voornamelijk gebruikt om farmaceutische producten of industriële pellets te persen, maar kan ook gebruikt worden om eigen supplementen te maken!

Doormiddel van de gecombineerde perswerking van twee ponsen en een matrijs persen de materialen zich samen tot een tablet. De tabletten komen altijd in een constante grootte, vorm en gewicht.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact

Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.