De farmaceutische industrie stelt zeer hoge eisen , en wij voldoen daar niet alleen al jaren aan, maar zetten ook nieuwe wegen in om de werking van apparaten te optimaliseren en zo een hoog comfort en productiviteit te garanderen.

Dankzij de opgedane kennis en ervaring ontwerpen we hoogwaardige apparaten voor de farmaceutische industrie die zich hebben bewezen in veel toonaangevende bedrijven en met succes worden geïmplementeerd in volgende. Wij bieden garantie en service na garantie op onze apparaten.

Farmaceutische industrie tabletteermachine

De tabletteermachine is een mechanisch apparaat dat een poederstof comprimeert tot een tablet. Een Tabletteermachine, of ook wel Tabletpers genoemd, wordt voornamelijk gebruikt om farmaceutische producten of industriële pellets te persen, maar kan ook gebruikt worden om eigen supplementen te maken!

Doormiddel van de gecombineerde perswerking van twee ponsen en een matrijs persen de materialen zich samen tot een tablet. De tabletten komen altijd in een constante grootte, vorm en gewicht.

Dextools procestechniek

Dextools procestechniek is de specialist in vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken. Maar wat is procestechniek nou precies? In een fabriek wordt stap voor stap van één of meerdere grondstoffen een product gemaakt. Dit noemen we een proces, vandaar de naam procestechniek. Bijna alles om ons heen is gemaakt door procestechnieken: frisdrank, telefoon, benzine, koekjes, boeken, kaas, glas, bier ga zo maar door. Een leven zonder procestechnieken is ondenkbaar!

Deze procestechnieken, ook wel procesindustrie of maakindustrie genoemd, is erg gevarieerd en omvat een aantal verschillende bedrijfstakken: farmaceutische industrie, levensmiddelenindustrie, textielindustrie, lederindustrie, papierindustrie, aardolie-industrie, chemische industrie en de rubber- en kunststofindustrie. Procesindustrie is dus de vervaardiging op industriële schaal van producten, waarbij voornamelijk gebruikgemaakt wordt van chemische, biochemische, mechanische en/of fysische processen.

Contact

Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact met ons op.