Centrale stof afzuigsystemen koopt u natuurlijk bij Dextools

Met behulp van centrale stof afzuigsystemen aangesloten op een breed pijpleidingennetwerk met veel aansluitdozen kan het op de vloer gemorste stof op elk moment worden opgezogen. Hiervoor wordt een flexibele zuigslang in de aansluiting van de zuigleiding gestoken. Het stof wordt door het door een vacuümpomp opgewekte vacuüm opgezogen en in de filterinrichting gevoerd. Het meeste stof komt in de filtertrechter terecht, de fijnere stoffractie wordt op de filtermedia afgescheiden en door efficiënte, volautomatische persluchtreiniging in de filtertrechter geworpen. Stof wordt veelal afgevoerd via roterende feeders, waarbij het stof centraal wordt opgevangen en teruggevoerd naar het productieproces.

Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.
Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.
Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.


Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact