Afzuiging van laswerkplekken

Uitputting tijdens het lassen is belangrijk om een ​​schone werkomgeving in de werkhal te garanderen. Wij produceren filterunits die geschikt zijn voor het afzuigen van laswerkplekken waarbij rook, stof, rook en aërosol vrijkomt tijdens het lassen. Lasrook wordt gevormd door een reeks van gezondheidsgevaarlijke stoffen zoals metaaloxiden en hun legeringen, die vanwege hun PM 2,5-grootte zeer gevaarlijk zijn voor het menselijk organisme. Deze lasrookdeeltjes kunnen kankerverwekkend zijn en permanente gezondheidscomplicaties veroorzaken.

Er is geen uniforme oplossing voor het afzuiging van laswerkplekken. Het is altijd noodzakelijk om het productieprogramma van de klant, de grootte van de lasnaden en de lasprocedures te respecteren. In de tussentijd is het noodzakelijk om te zorgen voor voldoende wegslepen van lasrook om onnodig contact met werknemers te voorkomen. Het type gebruikte filter is niet zo belangrijk voor de juiste functie van afzuiging in laswerkplaatsen. Een juiste bepaling van de hoeveelheid afgezogen lucht en een juist ontwerp van afzuiginstallaties zijn de belangrijkste factoren bij het vraagstuk van lasrookafzuiging. Als het gaat om de afzuiging van lasrook, is het duidelijk waar dat hoe dichter bij de bron we afzuigen, hoe beter en effectiever we de rook opvangen. Deze algemene regel over de afstand van het afzuigapparaat kunnen we echter toepassen op een kleine groep lokale laswerkplekken.

Oplossing laswerkplekken

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact over afzuiging van laswerkplekken

Wilt u advies over uw afzuiging van laswerkplekken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.