Dextools filtertechniek

We zijn best trots om ons in de Benelux marktleider in de filtertechniek te mogen noemen. Met ruime ervaring heeft Dextools alle kennis in huis om op een kostenefficiënte wijze het beste stof afzuigsysteem te leveren. Zo zorgen we dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken om vervuiling en gezondheidsschade op de werkvloer en realiseren we tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen en een optimale productie.
Wij leveren een brede range van stoffilters oplossingen zoals en perslucht en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmenafzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Ook bieden wij voor diverse merken de filterzakken / patronen. Daarbij kunnen wij ook het onderhoud verzorgen.
Na vele jaren ervaring in uiteenlopende industrieën te hebben opgedaan, weten we wat er nodig is om een schone en veilige werkomgeving te creëren en de geldende wet- en regelgeving na te leven. We bieden oplossingen voor schone lucht die voldoen aan de hoogste eisen en de veranderende behoeften binnen bedrijven. We dragen bij aan de verbetering van de werkomgeving, vermindering van de milieueffecten, terwijl tegelijkertijd een efficiëntere productie wordt gerealiseerd.

Dextools helpt u met uw industriële afzuiging

WAAROM KLANTEN VOOR DEXTOOLS FILTERTECHNIEK KIEZEN

Dextools, levert en onderhoudt stofafzuiging installaties. Deze installaties hebben als doel om uw stofprobleem (emissie) te verhelpen. Om tot dit ontwerp of optimalisatie te komen, fungeren wij als serieuze sparringspartner of als project manager. Nu is het makkelijker om de beste kwaliteit diensten te hebben. Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, verbeteren we voortdurend en maken we onze belofte waar. We houden onze diensten voortdurend in de gaten.
Hoogwaardige producten van stofafzuig-, afzuig- en filtratiesystemen, voor gebruik in industriële installaties besteld u bij Dextools Nederland.

Dextools afdeling filtertechniek

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om stofafscheiders te observeren die in de meeste fabrieken of industrieterreinen zijn geïnstalleerd. Stofafscheiders behandelen luchtbehandelingsprocessen in de fabrieken, de meest gebruikelijke luchtbehandeling is ofwel om waardevol fijnstofpoeder uit de luchtstroom te winnen, ofwel om luchtverontreinigende stoffen uit het uitlaatgas te verwijderen voordat ze in de atmosfeer worden geloosd. Stofverzameling wordt gebruikt om stof van elk proces bij de bron te verzamelen.
De stofcollector kan een enkele unit zijn of een groep apparatuur die wordt gebruikt om deeltjes uit de proceslucht te scheiden. Ze worden vaak gebruikt als apparatuur voor het beheersen van luchtverontreiniging om de luchtkwaliteit te behouden of te verbeteren. Stoffige lucht zal eerst door traagheidsafscheiders gaan, wat helpt om stof uit gasstromen te scheiden met behulp van een combinatie van krachten, zoals centrifugaal, zwaartekracht en traagheid. Het afgescheiden stof wordt door de zwaartekracht in een hopper gebracht, waar het tijdelijk wordt opgeslagen.
filtertechniek
filtertechniek

Filterinspecties en onderhoud

Wij hebben uitgebreide kennis van luchttransport en het gedrag van deeltjes in de lucht. Nadat de op maat gemaakte industriële afzuiging door ons ontworpen en geplaatst is, komen wij de afzuiging met enige regelmaat controleren. Zodoende kan de effectiviteit en de veiligheid van de installatie gegarandeerd blijven.
We leveren filters en voeren filterinspecties en onderhoud uit aan filterinstallaties van onder andere de volgende merken:
Aerob, Atimo, Azo, Beth, BMD Garant, Brabant van Opstal, Bühler, Camfil, Cams, Cipres, Dantherm, DCE, Deichmann, Delta Neu, Donaldson, Eurofilter, FDI,  Friwo, Filtercare, Filtertec, Filtex, Hainke, Handte, Herding, Infastaub, Intensiv, Keller, Kiekens, Limoco, Luhr, Lysair, Mahr, Mikropull, Mix, Nederman Nihot, Nordfab, Poeth, R&R Beth filter, Research Cottrell, Riedel, Scheuch, Scutti,  Seko, Simatek, Stanelle, Sulp, Sult, Tama, TBH, Torit, TS filter, Typhoon, Van Tongeren-Kennemer, Ventilex , Waiweldai en WAM. neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

Heeft u vragen over de filtertechniek, neem dan contact op

Heeft u interesse in de diensten die wij aanbieden, zoals afzuiging van stof bij een productie proces? Wij horen graag van u als u een afspraak wilt maken of meer informatie wenst over industriële afzuiging.

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl