Afdeling filtertechniek

Dextools, de marktleider in de filtertechniek

We zijn best trots om ons in de Benelux marktleider in de filtertechniek te mogen noemen. Met ruime ervaring heeft Dextools alle kennis in huis om op een kostenefficiënte wijze het beste stof afzuigsysteem te leveren. Zo zorgen we dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken om vervuiling en gezondheidsschade op de werkvloer en realiseren we tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen en een optimale productie.

Wij leveren een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Na vele jaren ervaring in uiteenlopende industrieën te hebben opgedaan, weten we wat er nodig is om een schone en veilige werkomgeving te creëren en de geldende wet- en regelgeving na te leven. We bieden oplossingen voor schone lucht die voldoen aan de hoogste eisen en de veranderende behoeften binnen bedrijven. We dragen bij aan de verbetering van de werkomgeving, vermindering van de milieueffecten, terwijl tegelijkertijd een efficiëntere productie wordt gerealiseerd.

Dextools filtertechniek

Dextools Filtertechniek is gespecialiseerd in het leveren van schone lucht. Wij hebben alles in huis om uw ventilatiesysteem van de best mogelijke luchtfilters te voorzien. Onze jarenlange ervaring en onze onafhankelijkheid als handelsonderneming stellen ons in staat voorop te blijven lopen op het gebied van deskundigheid, kwaliteit, leveringsbetrouwbaarheid en duurzaamheid. Industriële spuiterijen, autoschadeherstelbedrijven, horecaondernemingen en installatiebedrijven vinden bij Dextools een passende oplossing op het gebied van filtertechniek.

Voedingsmiddelenindustrie

Om het risico van besmetting of vervuiling door verontreinigde lucht tijdens fabricageprocessen binnen voedselverwerkende bedrijven te minimaliseren hebben wij diverse filters in ons assortiment die hier bij uitstek geschikt voor zijn.

Niet alleen verwijderen deze filters fijnstof, maar voorkomen tevens, afhankelijk van het type filter, de groei van schimmels en bacteriën in de filters. 

Om wat voor luchtfiltering het voor uw bedrijf ook gaat, wij hebben dermate veel in huis zodat we voor u een passend product hebben of kunnen maken. Of u nu filters voor uw ventilatiesysteem of een ander soort luchtfilter zoekt: Dextools Filtertechniek regelt het.

Filters voor utiliteitsbouw

Veel mensen brengen het grootste gedeelte van hun tijd binnen door. Daarom is het van groot belang dat de ventilatielucht die zij daar inademen zoveel mogelijk ontdaan is van gevaarlijk (fijn)stof. Voor de eigenaar of beheerder van een pand speelt tevens het energieverbruik door het ventilatiesysteem een grote rol.

Bij de samenstelling van ons leveringsprogramma hebben wij met beide belangen rekening gehouden. Wij leveren filters met een hoge efficiency voor het afvangen van (fijn)stof en met een lage luchtweerstand om de energiekosten zoveel mogelijk te beperken.

Nieuwsberichten

WAAROM KLANTEN VOOR DEXTOOLS FILTERTECHNIEK KIEZEN

Dextools, levert en onderhoudt stofafzuiging installaties. Deze installaties hebben als doel om uw stofprobleem (emissie) te verhelpen. Om tot dit ontwerp of optimalisatie te komen, fungeren wij als serieuze sparringspartner of als project manager. Nu is het makkelijker om de beste kwaliteit diensten te hebben. Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, verbeteren we voortdurend en maken we onze belofte waar. We houden onze diensten voortdurend in de gaten.

Wanneer het tijd is om uw luchtfilter te vervangen, kunt u dus met een gerust hart bij ons uw nieuwe filter bestellen. Prijzen gaan altijd in overleg. Zo hoeft u niet met onnodig hoge kosten te kampen. Hierin zijn wij overigens altijd eerlijk en transparant. Bij ons betaalt u nooit teveel. Bovendien zijn kleinere bestellingen mogelijk, waardoor de magazijnkosten eveneens niet hoog oplopen. Hoogwaardige producten van stofafzuig-, afzuig- en filtratiesystemen, voor gebruik in industriële installaties.

Dextools afdeling filtertechniek

Tegenwoordig is het heel gebruikelijk om stofafscheiders te observeren die in de meeste fabrieken of industrieterreinen zijn geïnstalleerd. Stofafscheiders behandelen luchtbehandelingsprocessen in de fabrieken, de meest gebruikelijke luchtbehandeling is ofwel om waardevol fijnstofpoeder uit de luchtstroom te winnen, ofwel om luchtverontreinigende stoffen uit het uitlaatgas te verwijderen voordat ze in de atmosfeer worden geloosd. Stofverzameling wordt gebruikt om stof van elk proces bij de bron te verzamelen.

De stofcollector kan een enkele unit zijn of een groep apparatuur die wordt gebruikt om deeltjes uit de proceslucht te scheiden. Ze worden vaak gebruikt als apparatuur voor het beheersen van luchtverontreiniging om de luchtkwaliteit te behouden of te verbeteren. Stoffige lucht zal eerst door traagheidsafscheiders gaan, wat helpt om stof uit gasstromen te scheiden met behulp van een combinatie van krachten, zoals centrifugaal, zwaartekracht en traagheid. Het afgescheiden stof wordt door de zwaartekracht in een hopper gebracht, waar het tijdelijk wordt opgeslagen.

filtertechniek
filtertechniek

Filterinspecties en onderhoud

We leveren filters en voeren filterinspecties en onderhoud uit aan filterinstallaties van onder andere de volgende merken:

Aerob, Atimo, Azo, Beth, BMD Garant, Brabant van Opstal, Bühler, Camfil, Cams, Cipres, Dantherm, DCE, Deichmann, Delta Neu, Donaldson, Eurofilter, FDI,  Friwo, Filtercare, Filtertec, Filtex, Hainke, Handte, Herding, Infastaub, Intensiv, Keller, Kiekens, Limoco, Luhr, Lysair, Mahr, Mikropull, Mix, Nederman Nihot, Nordfab, Poeth, R&R Beth filter, Research Cottrell, Riedel, Scheuch, Scutti,  Seko, Simatek, Stanelle, Sulp, Sult, Tama, TBH, Torit, TS filter, Typhoon, Van Tongeren-Kennemer, Ventilex , Waiweldai en WAM. neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. 

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP​

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl

Tagcloud Dextools nederland

Beladingsbalgen, ventilatiesystemen, industriële filters, filtersystemen, filterunit, zakkenfilters, vacuümsystemen, ontstoffen, silo top filter, stofafscheiders, filtertechnologie, spotfilters, stofafzuiging, industriele stofafzuiging, afzuiginstallatie, filterpatronen, stofvrije werkplek, afzuigarmen, afzuigbanken, stoffilter installaties, filterinspecties, filteronderdelen, stoffilter onderdelen, industriële stofzuigers, stoffilter installaties, stoffilter inspecties verpakkingsmachines, ventilatoren, leidingen, draaisluizen, afsluiters en nog veel meer is er mogelijk bij Dextools.

has been added to the cart. View Cart
Chat openen