Waar wordt een silo top filter voor gebruikt?

 Een silo top filter wordt gebruikt om pneumatisch gevulde silo’s, tanks en containers te ontluchten om het stof in de silo (of container, tank etc.) te houden en de pneumatische lucht te laten ontsnappen. Silo top filter wordt geïnstalleerd op opslagsilo’s voor bulkmateriaal. Blowers en compressoren leveren de benodigde lucht voor pneumatische transportsystemen. Deze lucht wordt gebruikt om stortgoederen naar silo’s, tanks en containers te transporteren. Straalfilters worden gebruikt om deze transportlucht te filteren en af te voeren terwijl de grondstof in de silo blijft.

SILO TOP JET FILTER

Kenmerken van een silo top filter

Cilindrische vorm – Aansluitflens voor aansluiting op silodak – Onderhoudsvrij pulssysteem met omgekeerde luchtstroom – Weerbestendige en afsluitbare bovenklep – Microprocessorbesturing – Filterelementen van het type filterpatroon met hoge efficiëntie – Lage stofemissie – Eenvoudige toegang tot filters – Patroonfilters kunnen eenvoudig worden vervangen vanaf de bovenklep – Inspectieflens voor inspectie van de filters en de binnenkant van de silo – Ontwerp klaar om te installeren – Filteroppervlak van 0,5m² tot 100m²

Toepassingen van silo top filter

Hier vindt u een paar voorbeelden van toepassing voor een silo filter. Deze worden onder andere gebruikt bij een cementsilo – gips silo – calciumcarbonaat silosu – PVC silo – Tarwesilo – stofopvangsystemen – stofopslagsilo – bulkmateriaal laad- en vulsystemen – doseer-, batch- en weegsystemen – Laad- en losbunkers. Wij hebben zeer veel ervaring met silo filters en zijn onafhankelijk. Wij leveren silo filters voor alle beschikbare merken. 

SILO TOP JET FILTER

Dextools voor alle silo filter

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP OVER VRAGEN VOOR UW SILO TOP FILTER

Bezoek ons

Waarderweg 54, haarlem

Bel ons

023- 5530315 of 06-46808297

Stuur een email

info@dextools.nl