Stella van Linde

Inkoop

Bij Dextools word ik atijd goed geholpen. Wanneer ik een vraag heb krijgt ik daar dezelfde dag nog een antwoord op. Ik beveel Dextools zeker aan.

Martin Hoogland

Hoofd R&D

Voor een speciaal project had ik advies nodig. Ik ben door Dextools goed geadviseerd. Als ik weer een project zou hebben neem ik weer contact met Dextools op. 

Gaby Willems

Inkoop

Wij zochten naar een betrouwbare partner. Deze uiteindelijk gevonden bij Dextools. Komen profesioneel over en hebben kwaliteit producten.

DE MOGELIJKMAKERS

Elke dag zetten wij alles op alles om uw uitdagingen te realiseren. Met professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties. Met het beste materiaal. Met opgestroopte mouwen en een glimlach staan wij klaar. Voor u, voor iedereen die keihard werkt om Nederland slimmer en duurzamer te maken. Wij zijn trots op wat er al is bereikt en op wat wij samen nog gaan ondernemen. Dát is waar Dextools zich sterk voor maakt… aan de slag!

KERNWAARDEN

Waar staan we voor? Hoe zien anderen ons? Dragen we als bedrijf uit wat we willen uitdragen? Die zoektocht leverde drie kernwaarden op: betrouwbaar, verbindend en toonaangevend. Samen maken we – vanuit onze kernwaarden – de toekomst mogelijk. Dát is wat Dextools definieert. Wij zijn Mogelijkmakers. Dat zijn we voor iedereen die successen wil vieren en Nederland mooier, slimmer en duurzamer wil maken.

EEN VAK MET HOOFDLETTERS

Techniek is een VAK met hoofdletters. Dextools maakt het mogelijk dat de professionals die dag in dag uit bouwen aan onze toekomst die efficiënt en goed geïnformeerd doen. Met de medewerkers die er voor u zijn. Met een breed assortiment en met diensten die u elke dag verder helpen