Wrap-Around Labeler CVC 302

In de moderne zakelijke wereld, waar het belang van merkidentiteit en productinformatie groter is dan ooit tevoren, is een hoogwaardige etikettering van cruciaal belang. Dextools begrijpt dit en biedt de perfecte oplossing: de Wrap-Around Labeler. Met deze geavanceerde machine kunnen bedrijven moeiteloos etiketten aanbrengen op verschillende soorten verpakkingen, waardoor een professionele uitstraling en duidelijke productinformatie worden gegarandeerd.

Beschrijving

Wrap-Around Labeler CVC 302

In de moderne zakelijke wereld, waar het belang van merkidentiteit en productinformatie groter is dan ooit tevoren, is een hoogwaardige etikettering van cruciaal belang. Dextools begrijpt dit en biedt de perfecte oplossing: de Wrap-Around Labeler. Met deze geavanceerde machine kunnen bedrijven moeiteloos etiketten aanbrengen op verschillende soorten verpakkingen, waardoor een professionele uitstraling en duidelijke productinformatie worden gegarandeerd.

De Wrap-Around Labeler van Dextools is speciaal ontworpen om snel en nauwkeurig etiketten aan te brengen op cilindrische en conische verpakkingen, zoals flessen, potten en blikken. Met behulp van geavanceerde technologie en een intuïtieve bedieningsinterface maakt deze machine het etiketteringsproces efficiënt en foutloos. Een van de belangrijkste voordelen van de Wrap-Around Labeler is de veelzijdigheid.

Deze machine kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw producten en verpakkingen. Of u nu grote hoeveelheden producten produceert of een breed scala aan verpakkingen gebruikt, de Wrap-Around Labeler kan naadloos worden geïntegreerd in uw productielijn. Met de mogelijkheid om zowel front- als achteretiketten aan te brengen, kunt u gemakkelijk uw merknaam, productinformatie en barcodes op een professionele en overzichtelijke manier presenteren.

De Wrap-Around Labeler van Dextools is ontworpen met de hoogste precisie in gedachten. Dankzij geavanceerde sensoren en geautomatiseerde aanpassingen kan de machine de exacte positie van het etiket detecteren en nauwkeurig aanbrengen, zelfs op gebogen of onregelmatige oppervlakken. Dit resulteert in een consistente en esthetisch aantrekkelijke etikettering, wat de merkwaarde van uw producten verhoogt. Naast de precisie biedt de Wrap-Around Labeler ook snelheid en efficiëntie. Met een hoge etiketteersnelheid kan de machine grote volumes verwerken, waardoor de productiviteit van uw productielijn wordt verbeterd. Bovendien minimaliseert de automatische etiketpositionering en -aanbrenging de kans op fouten en verspilling, waardoor uw bedrijf kosten bespaart en de productiekwaliteit wordt verhoogd.

Veiligheid is een andere belangrijke factor bij de Wrap-Around Labeler. Dextools heeft strenge veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd om de machine te beschermen tegen storingen en ongevallen. Het robuuste ontwerp en de hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in veeleisende productieomgevingen. Bij Dextools staat klanttevredenheid voorop. We bieden uitgebreide ondersteuning bij de installatie, het gebruik en het onderhoud van de Wrap-Around Labeler. Ons team van experts staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en technische assistentie te verlenen.

Daarnaast bieden we regelmatig onderhouds- en serviceprogramma’s om ervoor te zorgen dat uw machine optimaal presteert en minimale downtime heeft. Kies voor de Wrap-Around Labeler van Dextools en verbeter de efficiëntie, nauwkeurigheid en kwaliteit van uw etiketteringsproces. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze geavanceerde etiketteermachine uw producten naar een hoger niveau kan tillen.

Wrap-Around Labeler CVC 302

De CVC 302 High Speed Wrap-Around Labeler is gebouwd om automatisch drukgevoelige etiketten aan te brengen op ronde verpakkingen met een snelheid tot 250 flessen per minuut. De CVC 302 wordt aangestuurd door een servomotor, wordt standaard geleverd met een touchscreen HMI en kan besteld worden met verschillende inspectieopties, waaronder barcodeverificatie, vision en detectie van ontbrekende etiketten. De CVC 302 is een ideale machine voor loonverpakkers en fabrikanten in de farmaceutische, nutraceutische en voedingsmiddelenmarkt. De CVC 302 kan stand-alone werken of geïntegreerd worden in een volledige verpakkingslijn.

CVC Technologies

CVC Technologies werd opgericht in 1979 en is een professionele fabrikant van farmaceutische verpakkingsapparatuur. De verpakkingsapparatuur bestaat uit complete lijnen voor het verpakken van tabletten & capsules, vloeistoffen of poeders. In de bijlage zijn de datasheets toegevoegd.

Een Wrap-Around Labeler koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact