INFA-INLINE-FILTER INF

Beschrijving

Veiligheidsfilter gebruikt voor allerlei processen

Het INFA-INLINE filter INF is een niet-reinigbaar veiligheidsfilter dat wordt gebruikt om compressoren en verwerkingsmachines te beschermen, bijvoorbeeld in gesloten lussen. Het kan aan de overdruk- of zuigzijde worden aangebracht. Wanneer de max. toegestane filterdrukval wordt bereikt, worden de filterpatronen vervangen.

De essentiële constructieve elementen zijn gebaseerd op de beproefde AJM-serie. De behuizingssterkte is ontworpen voor overdruk / lage druk tot + / – 0,5 bar eff. Het filterhuis kan optioneel gemaakt zijn van roestvrij staal.

Standaard ontwerpkenmerken

  • Gesloten filterhuis met steunpoten
  • Optionele filterpatronen of filterzakken
  • Temperatuur 80 ° C

Opties

  • Het filterhuis en alle componenten die in contact komen met het product / stof zijn gemaakt van roestvrij staal
  • Behuizingssterkte tot +10 bar voor druk- of vacuümwerking en druk-schokbestendigheid
  • Explosieveilig ontwerp volgens richtlijn 2014/34 / EU (ATEX)
  • Accessoires voor verschildrukmeting
  • Ontwerp voor hete gassen tot 160 ° C
  • Handgat in het ruwe gasgebied
  • Zwenkmechanisme voor inspectiedeksel aan de schone gaszijde

Een veiligheidsfilter koopt u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

CONTACT

Als u meer informatie of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “INFA-INLINE-FILTER INF” te beoordelen