By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Filterkooi

Category:

Product Description

Filterkooi ten behoeve van ontstoffingsinstallaties

De filterkooi is het raamwerk dat werd gebruikt voor de ondersteuning van de filterzak in de stofafscheider, het is ook bekend als botkooi of skelet. Filterkooi volgens verschillende diametergrootte, meestal verdeeld in acht wortel, 10, 12, 14, 16 wortel verticale versterking , algemene controle in 8 meter minder dan, kan ook worden aangepast productie volgens gebruik in het veld. Filterkooi worden behandeld met een conserveermiddel, kan worden behandeld door galvaniseren, spuiten of schilderen volgens verschillende eisen.

De constructie van het filterkooi is bestand tegen het effect van drukverlies van het filtermedium tot – 5000 Pa. Filterframes zijn ontworpen voor horizontale en verticale installatie in de filtereenheid. Het filterkooi is uitgerust met een venturi-nozzle, wat de efficiëntie van het regeneratiesysteem verhoogt.

Het grote voordeel van filterkooien ten opzichte van ronde manden is het efficiënte gebruik van de interne ruimte van de filtereenheid. Met dezelfde binnenruimte van de filtereenheid kunnen filterkooien worden gebruikt om meer dan twee keer het filteroppervlak te verkrijgen, in tegenstelling tot het gebruik van ronde manden. Het standaard ontwerp van het filterframe is materiaal 11375 met een gegalvaniseerde oppervlaktebehandeling.

Filterkooi kopen?

Dextools heeft twee afdelingen. Dit zijn de afdelingen filtertechniek en procestechniek. Filtertechniek omvat een brede range van stoffilters oplossingen zoals en trilling gereinigde stofafzuiging filters, afzuigarmen, afzuigbanken en ventilatoren voor een grote variëteit aan toepassingen in o.a. de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie. Procestechniek omvat vacuüm transportsystemen, systemen voor doseren / vullen en sorteren van bulk goederen, legen en vullen van big bags, legen van zakken, verpakken van producten en alles wat erbij komt kijken.

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Contact voor vragen

Heeft u vragen over een de filterkooien of wilt u een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Filterkooi” te beoordelen
has been added to the cart. View Cart