Filterkooi

Beschrijving

Filterkooi ten behoeve van ontstoffingsinstallaties

De filterkooi is het raamwerk dat werd gebruikt voor de ondersteuning van de filterzak in de stofafscheider, het is ook bekend als botkooi of skelet. Filterkooi volgens verschillende diametergrootte, meestal verdeeld in acht wortel, 10, 12, 14, 16 wortel verticale versterking , algemene controle in 8 meter minder dan, kan ook worden aangepast productie volgens gebruik in het veld. Filterkooi worden behandeld met een conserveermiddel, kan worden behandeld door galvaniseren, spuiten of schilderen volgens verschillende eisen.

De constructie van het filterkooi is bestand tegen het effect van drukverlies van het filtermedium tot – 5000 Pa. Filterframes zijn ontworpen voor horizontale en verticale installatie in de filtereenheid. Het filterkooi is uitgerust met een venturi-nozzle, wat de efficiëntie van het regeneratiesysteem verhoogt.

Het grote voordeel van filterkooien ten opzichte van ronde manden is het efficiënte gebruik van de interne ruimte van de filtereenheid. Met dezelfde binnenruimte van de filtereenheid kunnen filterkooien worden gebruikt om meer dan twee keer het filteroppervlak te verkrijgen, in tegenstelling tot het gebruik van ronde manden. Het standaard ontwerp van het filterframe is materiaal 11375 met een gegalvaniseerde oppervlaktebehandeling.

Filterkooi kopen?

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact voor vragen

Heeft u vragen over een de filterkooien of wilt u een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Filterkooi” te beoordelen