Stof voor het behandelen van afgewerkte olie met aanzuigfilters

Stollingsprocessen zijn afvalverwerkingsmaatregelen met als doel een stabiel, stortbaar uitbestedingsproduct te produceren met zo min mogelijk uitspoeling. Twee aanzuigfilters uit de Infa-Jet AJN-serie van Infastaub registreren de stofemissies die worden gegenereerd bij een kiepstation voor vrachtwagens, dat eindigt in twee verschillende putten.

Afval van chemische processen die verontreinigende stoffen bevatten, zoals katalysatoren die zware metalen bevatten en die worden geproduceerd bij de petroleumverwerking, worden mechanisch vermalen en geïntegreerd in een cementmatrix voor immobilisatie. Het stollingsproces heeft tot doel een stabiel, stabiel en uitloogbestendig eindproduct te produceren dat kan worden afgezet.

De fabrieksbouwer NUKEM Technologies is een specialist in de bouw van consolidatie-installaties en bouwt een consolidatie-installatie en een breekinstallatie voor mineraal afval voor een olieproducent uit de Emiraten. Het doel van de eindklant is het verwerken van vervuild afval van olieproductie zodat het kan worden behandeld en vervoerd en er zijn geen gevaren voor werknemers en het milieu.

Het proces bestaat uit vele processtappen, te beginnen bij het acceptatiegebied, waarin de verschillende vaste afvalstoffen worden aangevoerd door vrachtwagens, graafmachines of big bags. Twee aanzuigfilters uit de Infa-Jet AJN-serie van Infastaub registreren de stofemissies die worden gegenereerd bij een kiepstation voor vrachtwagens, dat eindigt in twee verschillende putten.

Dextools voor alle aanzuigfilters

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Contact