RoTab Bilayer tabletpersen

RoTab Bilayer domineert de hoogste discipline van de ontwikkeling en productie van bi-layer tabletten met perfectie. Met zijn volautomatische bemonstering van de eerste laag op volle snelheid en een zeer compact ontwerp biedt het ook volledige flexibiliteit in gereedschapsformaat en monolaag-tabletmogelijkheden.

Beschrijving

De mobiele en compacte tabletpersen voor dubbellaagse tablets RoTab Bilayer

RoTab Bilayer domineert de hoogste discipline van de ontwikkeling en productie van bi-layer tabletten met perfectie. Met zijn volautomatische bemonstering van de eerste laag op volle snelheid en een zeer compact ontwerp biedt het ook volledige flexibiliteit in gereedschapsformaat en monolaag-tabletmogelijkheden. Onze meest veelzijdige tabletpersen voor tabletontwikkeling

Het geminiaturiseerde productiemachineconcept maakt een vlotte en volledig transparante opschaling mogelijk. Alle soorten ponsformaten kunnen worden gebruikt. Een volledige vervanging van een onderdeel kan in minder dan 45 minuten worden uitgevoerd. De RoTab Bilayer tabletpersen zijn ook ontworpen voor gebruik met slechts één bezet ponsstation. De bemonstering voor de 1e laag is mogelijk met een druk op de knop tijdens de productie. Anti-kruisbesmetting minimaliseert een “vermenging” van de lagen dankzij twee zuigstaven voor de 1e en 2e laag met aparte speciale zuigunits.

De RoTab Bilayer is onderhoudsarm en intuïtief te bedienen

Instelbare automatische stempelsmering en een onderhoudsvriendelijk ontwerp houden de levenscycluskosten laag. Voor gebruik in gevoelige laboratoriumomgevingen is de tafelpersmachine gedempt om geluid en trillingen te verminderen. Een modern 15″ touchscreen stelt de gebruiker in staat om de machineparameters zoals perskrachten, tabletoutput en outputkracht te monitoren en te visualiseren.

Dextools Roterende Tabletpersen

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Klik hier voor de datasheet 

Heeft u vragen over de RoTab Bilayer tabletpersen?

Wilt u meer informatie over de modulaire mogelijkheden (Basic, R&D of R&D Plus) in combinatie met de tabletpersen RoTab Bilayer? Neem dan contact op met onze verkoopspecialisten, die uw vragen graag beantwoorden.