By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

RoTab Bilayer tabletpersen

RoTab Bilayer domineert de hoogste discipline van de ontwikkeling en productie van bi-layer tabletten met perfectie. Met zijn volautomatische bemonstering van de eerste laag op volle snelheid en een zeer compact ontwerp biedt het ook volledige flexibiliteit in gereedschapsformaat en monolaag-tabletmogelijkheden.

Category:

Product Description

De mobiele en compacte tabletpersen voor dubbellaagse tablets RoTab Bilayer

RoTab Bilayer domineert de hoogste discipline van de ontwikkeling en productie van bi-layer tabletten met perfectie. Met zijn volautomatische bemonstering van de eerste laag op volle snelheid en een zeer compact ontwerp biedt het ook volledige flexibiliteit in gereedschapsformaat en monolaag-tabletmogelijkheden. Onze meest veelzijdige tabletpersen voor tabletontwikkeling

Het geminiaturiseerde productiemachineconcept maakt een vlotte en volledig transparante opschaling mogelijk. Alle soorten ponsformaten kunnen worden gebruikt. Een volledige vervanging van een onderdeel kan in minder dan 45 minuten worden uitgevoerd. De RoTab Bilayer tabletpersen zijn ook ontworpen voor gebruik met slechts één bezet ponsstation. De bemonstering voor de 1e laag is mogelijk met een druk op de knop tijdens de productie. Anti-kruisbesmetting minimaliseert een “vermenging” van de lagen dankzij twee zuigstaven voor de 1e en 2e laag met aparte speciale zuigunits.

De RoTab Bilayer is onderhoudsarm en intuïtief te bedienen

Instelbare automatische stempelsmering en een onderhoudsvriendelijk ontwerp houden de levenscycluskosten laag. Voor gebruik in gevoelige laboratoriumomgevingen is de tafelpersmachine gedempt om geluid en trillingen te verminderen. Een modern 15″ touchscreen stelt de gebruiker in staat om de machineparameters zoals perskrachten, tabletoutput en outputkracht te monitoren en te visualiseren.

Dextools Roterende Tabletpersen

Dextools heeft zich gepositioneerd op het speciale gebied van tabletontwikkeling. We zien onszelf als partners met de farmaceutische industrie. De ontwikkeling van nieuwe medicijnen stelt hoge veiligheidsnormen. Bij hun werk moeten bedrijven de wetten naleven die de farmaceutische productie regelen, inclusief preklinische en klinische tests die de werkzaamheid documenteren voordat medicijnen op de markt komen. De tabletpersen, ontstoffers en tablettesters van Dextools worden hier specifiek ingezet voor de productie van kleine series.

Voor een juiste dosering van een medicijn is geen enkele toedieningsvorm zo ideaal als de tablet. Het zorgt ervoor dat het actieve ingrediënt zijn positieve werking in het beoogde deel van het lichaam kan activeren. Dextools zorgt ervoor dat tabletten die zijn ontwikkeld met de tablettenpersen optimaal alle belangrijke parameters zoals gewicht, hardheid en vorm bereiken en behouden.

Klik hier voor de datasheet 

Heeft u vragen over de RoTab Bilayer tabletpersen?

Wilt u meer informatie over de modulaire mogelijkheden (Basic, R&D of R&D Plus) in combinatie met de tabletpersen RoTab Bilayer? Neem dan contact op met onze verkoopspecialisten, die uw vragen graag beantwoorden.

has been added to the cart. View Cart