Futorque X-1 tabletpers

De Futorque X-1 is de meest flexibele, gebruiksvriendelijke en compacte tabletpers die tot nu toe is ontwikkeld. Indrukwekkende productiecapaciteiten tot 129.600 tabletten/u en een voetafdruk van minder dan 0,8 m² bieden u topefficiëntie in een zeer compacte vorm.

Beschrijving

Futorque X-1 De geavanceerde hybride tabletpers voor R&D en productie

De Futorque X-1 is de meest flexibele, gebruiksvriendelijke en compacte tabletpers die we tot nu toe hebben ontwikkeld. Met de ‘operation-by-process’-besturingssoftware wordt tabletteren net zo eenvoudig als het gebruik van een smartphone. Indrukwekkende productiecapaciteiten tot 129.600 tabletten/u en een voetafdruk van minder dan 0,8 m² bieden u topefficiëntie in een zeer compacte vorm.

Met zijn nieuwe vlaggenschip Futorque X-1 biedt kg-pharma een hybride roterende tabletpers aan die wereldwijd nieuwe normen stelt voor R&D- en productiedoeleinden. De systeemprestaties lonen vanaf de voorbereiding van klinische studies en weesgeneesmiddelen tot middelgrote productiebatches, omdat dankzij het gebruik van Futorque X-1 geen grote productiemachine hoeft te worden gestopt en toch een hoge tabletoutput mogelijk is .

Bedieningssoftware

De Futorque X-1 tabletpers  zet maatstaven op het gebied van design en intuïtieve bediening. Een enorm BECKHOFF multitouch-display van 18,5″ en een geheel nieuwe besturingssoftware vereenvoudigen het gebruik aanzienlijk. Dit machinetype blinkt uit door zijn ultramoderne EtherCAT-bedienings- en bewakingstechnologie. De beste basis voor snelle gegevensoverdracht en multi-compatibele industriële standaardsoftware.

Machineontwerp

De tijd dat alle farma-machines in grijs RVS werden gebouwd, is voorbij. Kg-pharma zet ook visueel nieuwe maatstaven. Het eenvoudige maar elegante “waterval” frontdesign in wit polycarbonaat is gecombineerd met zijkanten van roestvrij staalplaat. Voor dit doel kreeg de bekende Duitse industrieel ontwerper Tom Cadera uit Würzburg de opdracht om een ​​ontwikkeling voor de toekomst te creëren.

Een tabletpers kopen doet u bij Dextools

Wij als Dextools weten als geen ander dat de juiste informatie het alle belangrijkste is. Want als een advies niet correct is heeft u niks aan de oplossing. Dit geldt niet alleen voor de oplossingen dien wij bieden maar ook voor de wijze waarop wij communiceren. Wij bij Dextools staan voor kwaliteit, service en oplossinggerichtheid. Hierin is het belangrijk de juiste informatie te geven, een goede oplossing te bieden en eerlijk tegen elkaar te zijn.

Dextools Filtertechniek omvat een brede range van ontstoffingstechniek zoals industriele stofzuigers, mobiel afzuigunits of grote stof afzuig installaties. Deze systemen zijn er ook in de ATEX uitvoeringen. Daarnaast hebben wij een breede range van afzuigbanken of wanden, stoffilters en ventilatoren. Deze systemen zijn voor een grote variëteit aan toepassingen zoals in de levensmiddelenindustrie, chemische, farmaceutische en cosmetische industrie, bouw, metaalverwerkende industrie, diervoederindustrie.

Dextools Procestechniek omvat bulk handeling systemen zoals zakkenleegmachinesbig bag loading en unloading systemen en vacuüm transportsystemen. Deze worden in de chemie, farmacie, food of verwerkende industrie toegepast. Daarnaast hebben wij tabletpersenmetaaldetectorenblister en cartoning machines, camera inspectie systemen en tablet/poeder/vloeistof vullijnen voor de food en farmaceutische industrie.

Dank u voor uw interesse in de producten en diensten van Dextools. We kijken uit naar de mogelijkheid om u van dienst te zijn.

Klik hier voor de datasheet 

Contact voor vragen over de Futorque X-1 tabletpers

Heeft u vragen over de Futorque X-1 tabletpersen, neem dan contact met ons op.