By using our website, you agree to the use of our cookies.
By using our website, you agree to the use of our cookies.
0646808297 info@dextools.nl Waarderweg 54 08:00 - 17:00

Futorque X-1 tabletpers

De Futorque X-1 is de meest flexibele, gebruiksvriendelijke en compacte tabletpers die tot nu toe is ontwikkeld. Indrukwekkende productiecapaciteiten tot 129.600 tabletten/u en een voetafdruk van minder dan 0,8 m² bieden u topefficiëntie in een zeer compacte vorm.

Category:

Product Description

Futorque X-1 De geavanceerde hybride tabletpers voor R&D en productie

De Futorque X-1 is de meest flexibele, gebruiksvriendelijke en compacte tabletpers die we tot nu toe hebben ontwikkeld. Met de ‘operation-by-process’-besturingssoftware wordt tabletteren net zo eenvoudig als het gebruik van een smartphone. Indrukwekkende productiecapaciteiten tot 129.600 tabletten/u en een voetafdruk van minder dan 0,8 m² bieden u topefficiëntie in een zeer compacte vorm.

Met zijn nieuwe vlaggenschip Futorque X-1 biedt kg-pharma een hybride roterende tabletpers aan die wereldwijd nieuwe normen stelt voor R&D- en productiedoeleinden. De systeemprestaties lonen vanaf de voorbereiding van klinische studies en weesgeneesmiddelen tot middelgrote productiebatches, omdat dankzij het gebruik van Futorque X-1 geen grote productiemachine hoeft te worden gestopt en toch een hoge tabletoutput mogelijk is .

De Futorque X-1 tabletpers  zet maatstaven op het gebied van design en intuïtieve bediening. Een enorm BECKHOFF multitouch-display van 18,5″ en een geheel nieuwe besturingssoftware vereenvoudigen het gebruik aanzienlijk. Dit machinetype blinkt uit door zijn ultramoderne EtherCAT-bedienings- en bewakingstechnologie. De beste basis voor snelle gegevensoverdracht en multi-compatibele industriële standaardsoftware.

De tijd dat alle farma-machines in grijs roestvrij staal werden gebouwd, is voorbij. kg-pharma zet ook visueel nieuwe maatstaven. Het eenvoudige maar elegante “waterval” frontdesign in wit polycarbonaat is gecombineerd met zijkanten van roestvrij staalplaat. Voor dit doel kreeg de bekende Duitse industrieel ontwerper Tom Cadera uit Würzburg de opdracht om een ​​ontwikkeling voor de toekomst te creëren.

De Futorque X-1 tabletpers biedt, als een van de vele andere technische innovaties, een servoaandrijving met hoog koppel voor maximale kracht bij lage revolversnelheid, vaak vereist in R&D. De productnaam die voor het assortiment is gekozen, is ontstaan ​​uit een combinatie van de woorden “toekomst” en “koppel”. De aanduiding X-1 biedt het vooruitzicht dat er na het eerste model – voor monolaag-tablets – nog meer modellen zullen volgen. De standaard turrets B-18 en D-14, het combi-systeem en het FlexAdapt X-16 systeem bieden een steekcirkel van 240 mm. Een van de volgende modelversies zal inperkingsoptie zijn en is gericht op klanten die tablets willen ontwikkelen van gevaarlijk materiaal.

Klik hier voor de datasheet 

Contact voor vragen over de Futorque X-1 tabletpers

Heeft u vragen over de Futorque X-1 tabletpersen, neem dan contact met ons op.
has been added to the cart. View Cart